Receptai
Paršeliai
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
3 stiklinės miltų
2 kiaušinio trynių
200g sviesto
200g margarino
200g grietinės
1,5 šaukštelio acto
ĮDARUI:
2 kiaušinio baltymų
1 stiklinės cukraus
Veiksmai :
Į indą sudėti miltus ir trynius, sutarkuoti sviestą, margariną. Į grietinę įpilti 1,5 šaukštelio acto. Labai gerai išminkyti tešlą, kad neliptų prie pirštų. Šį tešlos gabalą padalinti į 4 dalis ir sudėti į šaldytuvą 1 valandai. Vėliau, iškočioti didelį blyną ir padalinti į 8 dalis. Įdėti įdaro ir užlankstant vynioti.Tinka vartoti su :
Receptą atsiuntė AistėReceptą atsiuntė: aistė
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):nesupratau......?kodėl paršeliai,kame kepti,kiek kepti,kokio karštumo orkaitėje....?
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Vaisių žievelės - Citrusinių vaisių žieveles nulupkite ir sudžiovinkite, o laikykite uždarytame stiklainyje. Jos puikiai tiks patiekalams pagardinti....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
- Man tiesiog širdis plyšta, kai matau spirite mirkstančius tuos gyvūnus! - Na jau, na. Ten viso labo trejetas varlių… - Būtent trejetas, o spirito - gal dešimt litrų!