Receptai
Salotos Antipasto
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
Užpilas:
1 valg. šaukštas alyvų aliejaus;
2 valg. šaukštai skrudintų linų sėmenų;
2 skiltelės česnako;
2 valg. šaukštai balto vyno acto;
2 valg. šaukštai vandens;
2 valg. šaukštai smulkintų šviežių prieskoninių žolelių;
½ arb. šaukštelio sausų garstyčių;
¼ arb. šaukštelio druskos; maltų pipirų pagal skonį.
Salotos: 6 puodeliai nuplautų,
nusausintų, suplėšytų gūžinių salotų;
127 ml indelis alyvuogių be kauliukų;
170 ml indelis marinuotų artišokų šerdelių;
12 grybų, perpjautų per pusę;
2 vidutinio dydžio supjautyti pomidorai;
2 valgomieji šaukštai tarkuoto parmezano sūrio (kieto itališko sūrio).
Veiksmai :
6 kietai virti kiaušiniai, perpjauti į 4 dalis 12 plonų riekelių salamio dešros, supjaustytos į 6 mm pločio juosteles; 6 marinuoti pipirai; pagal skonį raudonojo svogūno, supjaustyto žiedelių forma. Į mažą indą supilkite aliejų ir pakepinkite svogūnus. Į kitą indą supilkite vyno actą, vandenį, žoleles, sausas garstyčias, druską, pipirus, skrudintus linų sėmenis, artišokų marinatą ir viską gerai išmaišykite. Dideliame dubenyje sumaišykite salotas , alyvuoges, artišoko šerdeles, grybus ir pomidorus kartu su pagamintu užpilu ir parmezano sūriu. Lygiomis dalimis sudėkite salotas į 6 lėkštes. Papuoškite kiekvieną jų kiaušiniu, salamio dešra, marinuotais pipirais ir svogūnais.Tinka vartoti su :
Receptą atsiuntė RenataReceptą atsiuntė: RENATA
Dabartinis recepto įvertinimas: kol kas niekas dar neįvertino!
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):pabandziua ir man labai patio...
nemaniau kad bus taip skanu
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Cukrus ir svogūnai - Kai kepu svogūnus, paprastai pabarstau ant jų šiek tiek cukraus. Jie būna geresnio skonio ir gražesnės spalvos. Folka Björkman, Oslo pagal http://www.dansukker.lt...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Kodėl anekdotai apie blondines tokie trumpi? Kad vyrai juos įsimintų.