Receptai
Šaltas aštrus padažas
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1 šaukštas sviesto, 2 šaukštai miltų, 1 - -1,5 stiklinės sultinio, druskos, pipirų, 1 kiaušinio trynys, 3 - 4 šaulštai aliejaus, 1 šaukštas citrinos sulčių, 1 šaukštelis cukraus, (2 šaukštai kapotų žalumynų arba pomidorų tyrės, aštraus, padažo).Veiksmai :
Sviestą ištirpinti, pakepinti miltus, kol pagels. Įpilti sultinio, pavirinti 8 - 10 minučių, ataušinti. Į šaltą padažą įmaišyti kiaušinio trynį, aliejų, aštriai pagardinti. Padažas tinka prie paukštienos, triušienos, ožkienos.
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Traškių riekelių paslaptis - Pakepinti lašinukai nepaprastai tinka prie blynelių su obuoliais, kiaušinienės, makaronų su voveraitėmis ar bulvių košės su salierais. Tačiau tik tada, kai yra traškūs, o ne plaukioja riebaluose. Kaip juos tinkamai pakepinti? Mikrobangėje: be...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Naujasis rusas pasiklydo miške, stovi vidury pievelės ir sako: –Nu ką, taip sakant, aū…