Receptai
Skrudinta vištiena su anakardžiais
Šalis: Kinija
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
- Maždaug 400 g. vištienos krūtinėlių be odos
- Jūros druskos ir juodųjų pipirų
- 2 šaukštai žemės riešutų arba kitokio aliejaus
- 50 g. anakardžių
- 1 nedidelis luptas, pusžiedžiais pjaustytas svogūnas
- 3 luptos, smulkintos česnako skiltelės
- 1 džiovinta 1 cm. gabaliukais pjaustyta raudona aitrioji paprika
- 3 įstrižais 3 cm. ilgio gabaliukais pjaustyti laiškiniai svogūnai
- 1 ar 1/2 šaukšto žuvų padažo
- 1 šaukštas tamsaus sojų padažo
- Žiupsnelis smulkiojo cukraus
- 1 įstrižais žiedeliais pjaustyta raudona aitrioji paprika be sėklų
Veiksmai :
Vištienos krūtinėles supjaustykite kąsnio dydžio gabaliukais, sumaišykite su žiupsneliu druskos ir pipirų. Atidėkite į šalį. Išgaubtu dugnu arba paprastoje plačioje keptuvėje įkaitinkiet aliejų. Suberkite anakardžius ir nustatę vidutinę kaitrą kepinkite maišydami, kol paskrus ir pagels. Kiaurasamčiu išimkite iš keptuvės ir atidėkite į šalį. Į keptuvę suberkite svogūną, česnaką ir skrudinkite 3-4 minutes. Suberkite džiovintą aitriąją papriką, tada sumeskite vištienos gabaliukus. Skrudinkite 2 minutes, kol vištiena taps matinė. Sudėkite laiškinius svogūnus, supilkite žuvų ir sojų padažus, įberkite žiupsnelį cukraus ir skrudinkite dar minutę. Galiausiai suberkite raudonos aitriosios paprikos žiedelius ir kepintus anakardžius. Gerai išmaišykite ir nukaiskite. Mišinį sudėkite į vieną pašildytą lėkštę arba atskirus pašildytus dubenėlius ir tuoj pat patiekite su šviežiai garuose virtais "Jasmine" ryžiais.
Receptą atsiuntė: Paulius
Dabartinis recepto įvertinimas: kol kas niekas dar neįvertino!
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Minkšta mėsa - Kepamą mėsą šlakstykite karštu vandeniu ar sultiniu. Laistoma šaltu vandeniu, ji bus kietesnė....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
- Ką daro žmona, kai vyras numiršta?
- Pasikaria.
- Kur?
- Kitam ant kaklo.