Receptai
Šviežių daržovių salotos su kalafiorais ir saldrūgščiu alyvų aliejaus užpilu
Šalis: Lietuva
Sudėtingumo lygis:

Jums prireiks :
40g suplėšytų Aisbergo salotų , 30g suplėšytų raudonų salotų (Lolla Rossa), 15g morkų, 40g kalafiorų žiedynų, 30g pomidorų skiltelių, 30g agurkų gabalėlių, 10g svogūnlaiškių, 50g saldrūgščio aliejaus užpilo, 5g petražolių lapeliųVeiksmai :
Į užkandinę lėkštę kalvele sudėkite 40g suplėšytų Aisbergo salotų , 30g suplėšytų raudonų salotų (Lolla Rossa), burokine tarka užtarkuokite 15g morkų, jas apibarstykite 40g kalafiorų žiedynų (žalius kalafiorų žiedynus laikykite pamerktus parūgštintame vandenyje) apdėliokite 30g pomidorų skiltelių, 30g agurkų gabalėlių. Ant viršaus užberkite 10g svogūnlaiškių, supjaustytų įskypais gabalėliais, salotas apšlakstykite 50g saldrūgščio aliejaus užpilo, apibarstykite 5g petražolių lapelių. Galite užbarstyti ir keletą spanguolių. Išeiga – 195/50gTinka vartoti su :
Šaltinis: Vincento Sako receptai namų virtuvei
Dabartinis recepto įvertinimas: kol kas niekas dar neįvertino!
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Be cukraus iškepta duona - Net jei norite išsikepti duonos be cukraus, į ½ l tešlos reikia įpilti 2 valgomuosius šaukštus sirupo. Tešlai kylant, mielės „suvalgo” sirupą ir iškepusi duona būna be cukraus. Pabandykite ir pastebėsite daug skirtumų tarp duonos, iškep...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Naujas rusas atvaziuoja į dėgalinė ir sako:
- Pripūskite padangas, priplinkite benzino ir pakeiskite mergas.