Receptai
Vaisinis pyragas
Šalis: Lietuva
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
4 kiaušiniai; 1 stiklinė cukraus; 0.5 stiklinės kefyro arba rūgpienio; 50 g. tirpyto sviesto arba 1/4 aliejaus; apie 2 stiklinės miltų; vanilinio cukraus, cinamono pagal skonį; 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių; obuolių arba kriaušių, galima ir vienų ir kitų; sviesto skardai patepti; džiuvėsėlių skardai papbarstyti.Veiksmai :
Kiaušinių trynius išsukti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi , supilti tirpdytą sviestą arba aliejų išmaišyti, supilti kefyrą arba rūgpienį išmaišyti, maišant pilti po vieną šauktą miltų, sumaišytų su kepimo milteliais, kai tešla bus pakankamai tiršta išplakti kiaušinių baltimus su trupinėliu druskos iki standžių putų ir lėtai įmaišyti į tešlą. Skardą ištepti sviestu, pabarstyti džiūvėsėliais, suversti tešlą į skardą, ant viršaus išdėstyti skiltelėmis pjausytus, nuluptus vaisius ir pabarstyti cinamonu. Kepti apie 45 min.Tinka vartoti su :
Skaniausia su žolialių arbata, žvarbų rudens vakarą.Receptą atsiuntė Kriste
Receptą atsiuntė: Kriste
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Džiaugiuosi
Labai skanu buvo su mėtų arabta
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Vyno kokybės įvertinimas - Spalva. Vyno spalva, nesvarbu blyški ar intensyvi, nėra vyno kokybės rodiklis. Vyno kokybę parodo spalvos sodrumas – t.y. sugebėjimas išlaikyti tą pačią spalvą giliausioje taurės vietoje bei taurės pakraštyje. Aukščiausios kokybės vynuos...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Pasveikink!
Anekdotas
Vienas mokytojas skundžiasi kitam :
- Ale kokius durnus mokinius man davė! Aiškinu jiems vieną kartą teoremą - jie nesupranta. Aiškinu antrą kartą - jie nesupranta. Aiškinu trečią kart - pats supratau, o jie nesupranta!