Receptai
Valentino pyragas
Sudėtingumo lygis:

Jums prireiks :
500 g 1 lakštas šaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos1 kiaušinio baltymas
50 g migdolų drožlių
100 g Demerara cukraus
Įdarui
šaukštelis želatinos
2 šaukštai vandens
500 g braškių
100 g varškės
300 ml plakamos grietinėlės
30 g braškių skonio cukraus miltelių
Papuošimui
50 g baltojo šokolado
dekoratyviniai papuošimai
Veiksmai :
Įkaitinkite orkaitę iki 200°C.Atšildykite tešlą ir išpjaukite iš jos 4 širdis. Jas patepkite baltymu ir apibarstykite migdolų drožlėmis bei Demerara cukrumi. Kepkite orkaitės viduryje apie 12 minučių. Po to jas atvėsinkite ant padėklo.
Pamerkite želatiną vandenyje. Inde sumaišykite arba sutrinkite braškes, sudėkite varškę ir braškių skonio cukraus miltelius. Puode su vandeniu ištirpinkite želatiną . Prieš supildami želatiną į įdarą, į želatiną įdėkite kelis pilnus šaukštus braškių mišinio. Išplakite grietinėlę iki standžių putų ir supilkite į braškių mišinį. Ištepkite įdaru 2 širdis, o kitas 2 uždėkite ant viršaus. Pabarstykite širdis tarkuotu baltu šokoladu ir pasirinktais papuošimais.
Tinka vartoti su :
Receptą pateikė Dansukker
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kepdami tortus ar pyragus - Kepdami tortus ar pyragus, skardą, pries pildami tešlą, patepkite sviestu ir gausiai pabarstykite džiūvėsėliais. Šitaip geriau apsaugosite kepinj, kad nepriliptų, be to, jis apsitrauks gražia plutele....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Ateina mokytoja į klase ir klausia: - Kas žino kodėl plekšnė tokia plokščia? Visi pakelia rankas, o mokytoja parodo į Marytę. Marytė atsako: - Plekšnė tokia plokščia todėl, kad pasislėptų jros dugne Mokyotja sako: - Teisingai Maryte, šaunuolė, 10-tukas tau. Nu Petriukas kelia vis ranką, mokytoja pakviečia jį, sako - Nu Petriuk atsakyk! Petriukas: - Plekšnė plokščia todėl, kad ją dulkino banginis!... Mokytoja: - LAUK PETRIUK IŠ KLASĖS!!! Išeina petriukas iš klasės... Mokytoja: - Vaikai, pasakykite kodėl pas vėžį tokios didelės akys?, - ir tada pakviečia Petriuką, kad jis paklausytų atsakymų ir pats po to atsakytų. Ateina Petriukas, o mokytoja pakviečia Marytę... Marytė: - Pas vėžį tokios didelės akys todėl, kad jis viską matytų purviname vandenyje. Mokytoja: - Tesinigai!, o dabar Petriuk tu pasakyk, kodėl pas vėžį tokios didelės akys. Petriukas: - Nu kaip... jis gi matė kaip banginis dulkina plekšnę...."