Receptai
Varškės apkepas su obuoliais
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1 kg varškės250 g grietinės
100 g sviesto arba margarino
2 kiaušiniai
5-6 šaukštai manų kruopų
0,5 kg obuolių
1 stiklinė cukraus
Veiksmai :
Sumaltą varškę išmaišyti su grietine, manų kruopomis, kiaušiniais, sviestu ar margarinu ir cukrumi.Riebalais ištepti skardą, į kurią sudėti dalį varškės, o ant jos išdėti nuluptus ir plonomis skiltelėmis supjaustytus rūgščius obuolius. Pabarstyti cukrumi, ant viršaus sudėti likusią varškę. Apšlakstyti sviestu ir iškepti. Valgyti šiltą ir su grietine.Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):miltu tikrai nereikia.vis darau panasu apkepa tik ne su obuoliais o su razinomis,tik razinas reikia nesluoksniuoti o sauja ymaisyti y visa tesla:)
Ar tik miltu nereikia?
nuostabus!
o klausykit kokioj temperaturoj kepet?ir dar klauisimukas ar tiktu varske kuri buna iskart maisyta su grietine,nes vokietijoje paprastos varskes nera...
apkepas nuostabus o mano vaikas buvo net nuo kėdės buvo nukrites chi chi
tiesiog puikus apkepelis,gali pirsciukus apsilaizyt!!!!!!!!!!!!!!!mmmmmmmmmmmm.
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Airiška kava - Ruošdami airišką kavą pamėginkite dėti ne cukraus pudros, o nerafinuoto cukraus. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Paskaita.Studentai : - Kodėl valgai per pamoką? - Todėl, kad per pertrauką aš žaisiu - nenoriu gaišti laiko!