Receptai
Varškės apkepas su obuoliais
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1 kg varškės250 g grietinės
100 g sviesto arba margarino
2 kiaušiniai
5-6 šaukštai manų kruopų
0,5 kg obuolių
1 stiklinė cukraus
Veiksmai :
Sumaltą varškę išmaišyti su grietine, manų kruopomis, kiaušiniais, sviestu ar margarinu ir cukrumi.Riebalais ištepti skardą, į kurią sudėti dalį varškės, o ant jos išdėti nuluptus ir plonomis skiltelėmis supjaustytus rūgščius obuolius. Pabarstyti cukrumi, ant viršaus sudėti likusią varškę. Apšlakstyti sviestu ir iškepti. Valgyti šiltą ir su grietine.Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):miltu tikrai nereikia.vis darau panasu apkepa tik ne su obuoliais o su razinomis,tik razinas reikia nesluoksniuoti o sauja ymaisyti y visa tesla:)
Ar tik miltu nereikia?
nuostabus!
o klausykit kokioj temperaturoj kepet?ir dar klauisimukas ar tiktu varske kuri buna iskart maisyta su grietine,nes vokietijoje paprastos varskes nera...
apkepas nuostabus o mano vaikas buvo net nuo kėdės buvo nukrites chi chi
tiesiog puikus apkepelis,gali pirsciukus apsilaizyt!!!!!!!!!!!!!!!mmmmmmmmmmmm.
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Šventiškas stiklinės krašto papuošimas cukrumi! - Pamirkykite stiklinės kraštą citrinų sultyse, po to panardinkite jį į smulkų cukrų. Tai sukurs šventinį įspūdį ir suteiks gaivinamiesiems gėrimams bei sultims malonaus skonio. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Eina skruzdėlė, skruzdėlinas ir skruzdėliukas. Žiūri – priekyje bėgiai, ir traukinys atvažiuoja. Skruzdėliukas ir sako: “dabar bus penki lavonai”. Kodėl jis taip pasakė ? Todėl, kad dar nėjo į mokyklą ir nemokėjo skaičiuoti. Kas vaikštinėja aukštyn kojomis? Musė lubomis. Skrenda dvi musės. Jas aplenkia reaktyvinis lėktuvas. Viena sako: “oho, kaip greitai skrenda!”. Kita atsako: “chi chi, jei tavo užpakalis degtų, dar ne taip lėktum”. Kas skrenda ir šlama? Musė su lietpalčiu. Važiuoja per sieną ir barška. Kas? Musė su dviračiu. Kaip atspėti, yra musė šaldytuve, ar ne? Pažiūrėti, ar stovi dviratis prie šaldytuvo. Ant lango ropoja iš “K” raidės. Kas? Musė, tiktai kvaila! Skrenda ir baltuoja. Kas? Musė su baltais sportbačiais. Skrenda ir blizga. Kas? Musė su auksiniu dančiu. Daug geležies ir mažai mėsos. Kas? Musė ant dviračio.