Receptai
Varškės pyragas su uogomis
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
25- 15 vnt. sausainių
75-100 g sviesto arba margarino
Įdarui
200 g varškės arba kasella sūrio
200 ml grietinės
100 g želė cukraus Multi
Papuošimui
100 g želė cukraus Multi
1/2 l šviežių arba šaldytų uogų
400 ml uogų skonio sirupo, geriausia to paties skonio kaip ir uogos
Veiksmai :
Sutrupinkite sausainius ir sumaišykite trupinius su maistiniais riebalais. Sudėkite trupinių masę į sviestu išteptą formą su nuimamais šonais.
Užvirkite 100 ml grietinės ir ½ minutės pavirkite su želė cukrumi Multi . Įmaišykite likusią grietinę ir varškę. Sudėkite masę į dubenėlį ir įdėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
Puode sumaišykite sirupą ir želė cukrų Multi ir užvirę pavirkite ½ minutės. Nukelkite puodą nuo ugnies ir leiskite atvėsti. Papuoškite pyragą uogomis (didesnes uogas, pvz., braškes, supjaustykite gabaliukais) ir užpilkite želė ant uogų.
Laikykite šaldytuve.
Šaltinis: dansukker.com
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):skamba skaniai bet sunku suprasti...
Viskas surasyta nepaeiliui neina suprasti .
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip priversti pyrago gabalėlius slysti - Ketinate patiekti pyragą su įdaru viduryje? Tada iš pradžių ant švaraus ir sauso serviruoti skirto indo dugno užberkite ploną sluoksnį cukraus pudros. Ji padės gabalėliams lengviau „slysti” pjaustant pyragą. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Mokslinė konferencija Tarybų Sajungoje. Vienas profesorius sako kalbą: -Užsienio spaudoje galima sutikti straipsnių, neva žemės traukos dėsnį sukurė kažkoks anglas Niutonas. Netikėkite tokiais prasimanymais. Yra įrodyta, kad pas mus tas dėsnis jau veikė ir iki to, kai jį sukūrė Niutonas.