Receptai
Virtų bulvių cepelinai
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
- 900 g bulvių
- 110 g krakmolo
- 1 kiaušinis
Varškės įdaras:
- 160 g. varškės
- 1 kiaušinis
Mėsos įdaras:
- 400 g. jautienos (malta mėsa)
- 60 g. svogūnų
- 30 g. sultinio
Veiksmai :
Virtos bulvės nulupamos, sutrinamos, įmušami kiaušiniai, įdedama krakmolo, druskos ir viskas sumaišoma. Iš bulvių masės daromi paplotėliai, ant jų vidurio dedamas varškės arba mėsos įdaras ir formuojami cepelinai.
Paruošti cepelinai dedami į pasūdytą vandenį ir verdami 5 minutes.
Varškės įdaras: varškė pertrinama. Pridedama kiaušinių, druskos ir išmaišoma.
Mėsos įdaras: ištroškinta mėsa sumalama, dedama pakepintų svogūnų, druskos , pipirų, sultinio, kuriame troškinosi mėsa, ir sumaišoma.
Tinka vartoti su :
Patiekiami cepelinai užpilti padažu.
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):noriu paklausti kiek cepelinu iseina is sio recepto?
Sveiki, ar galima dėti pakepintą faršą į vidų?
gaminau labai skanu buvo
As tai dar kokias dvi zalias tarkuotas bulves idedu, tada gaunasi kaip tarkiniai, o i mesa lengviau pora saukstu grietines ideti, tada super gausis
Produktu ir laiko gadinimas,nieko cia panasaus i virtu bulviu cepelinus,tragedija kaskokia!!!!!!! Ir seimyna alkana!!!!! :((((((
Kati baigiau ragauti siuos didzkukulius tikrai super receptukas,Aciu.
tiesiog skanumelis
Su varske gavosi labai skanus ;)
Aciu uz recepta tikiuos pavyks padaryt ir tikiuos patiks tetei su broliu.
i sumalta virta mesa dar galima ideti vetoj sultinio gretines,kad butu elastingesnis. mesa tampa svelnesne. as dar sutarkuoju ant burokeliu tarkes 2 kiausinius ir idedu i mesa irgi skanu.
ryt teks man gamint juos, tikuosi seksis puikiai :P
na bandysiu snd ir as pasigaminti manau iseis puikei :) neklausyk ce ka titos sneka labai retas dalykas seis laikais kad paneles isvis gaminti moka turbut delto ir nesigauna neikas :)
Saunuole, labai skanus. Jei kuriom vistom nesigavo cia ju problemos. o aplamai del skonio nesigicijama.
darau jau senei tokius pat man patinka... skanaus
nesamoningas tavo receptas, tai paprasciau virti bulviu kose ir valgyt, skonis tas pats
nu as ir pasidariau skanu ,aisku is zaliu bulviu skanesni ,bet taip greiciau man :)
as kazkiek idedu tarkiu prie virtu bulviu, man taip skaniau
nu nezinau nu man tai netiko, netikri kaskokie tie cepelinai:(
Ka tik issiviriau,pavalgem,bet tai nera tie tikrieji virtu bulviu cepelinai.Tai panasu i bulviu kose tik cepelinu pavidale.Isvire puikiai,nesuiro,bet,matyt,reiketu kazkiek deti dar ir miltu,kad butu mase kitokia,o ne vienu bulviu.Ieskosim kitur.Gal kas pasiulys.
Dabar ką tik pavalgėm , skanu
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Šviežios salotos per rudens darganą - Kad per rudens darganas Jūsų salotos įgautų pikantiškesnio ir netradicinio skonio, paskaninkite jas įdėdami šiek tiek obuolių ir kriaušių kubelių. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Iškepė bobulė pagranduką. Vos iššokęs iš krosnies, jis sušuko: “How do you do!” ir nubėgo.
- Kas čia dabar? - paklausė senelis.
- Nežinau… kiba miltai amerikietiški…