Receptai
VIŠČIUKAS SU PELETRŪNU
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
4 viščiukų broilerių filė50 ml balto vyno acto
50 ml vandens
1 svogūnas
1 arbatinis šaukštelis peletrūno
1 arbatinis šaukštelis druskos
¼ arbatinio šaukštelio baltųjų pipirų
200 ml grietinės
Veiksmai :
Filė supjaustykite gabalėliais. Svogūnus nulupkite ir susmulkinkite. Puode sumaišykite balto vyno actą, vandenį, svogūnus, prieskonius, grietinę ir viską užvirinkite. Sudėkite viščiukų filė ir išvirkite (virkite apie 5–10 minučių). Patiekite su makaronais, ryžiais, bulvėmis arba virtomis daržovėmis ir salotomis.Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
- Vakar buvau atrakcionuose... - sako draugelis kitam.
- Na ir kaip?
- Kaip, kaip... sužinojau pro kur adrenalinas išsiskiria...