Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Receptai


Viščiukų kepsneliai


Sudėtingumo lygis:


Jums prireiks :

1.3 maži viščiukai arba 2 didesni,
2.2 kiaušiniai,
3.0,5 stiklinės džiuvėsėlių,
4.2 šaukštai sviesto,
viščiukų kepenėlės, skilveliai, širdelės,
5.2 riekelės pyrago,
pieno,
6.1 petražolė,
maltų pipirų,
druskos,
7.0,5 svogūno.

Veiksmai :

Viščiukus nuvalyti, išdarinėti, išplauti ir nusausinti. Tada perpjauti į 4 dalis, išimti kaulus. Sparnelių ir šlaunelių kauliukus palikti. Mažus viščiukus pjauti į dvi dalis.
Viščiukų kepenėles, skilvelius, inkstelius ir širdeles apvirti, sukapoti ir paspirginti svieste. Pridėti pjaustytų petražolių lapelių, piene mirkyto pyrago, kiaušinio, truputį grietinės, druskos, pipirų ir viską gerai išsukti.Viščiukus pasidėti ant lentos mėsa į viršų, aptepti paruošta mase, suvynioti šlaunelės pavidalu, aprišti siūlu, pavolioti plaktame kiaušinyje, pabarstyti džiuvėsėliais ir iš abiejų pusių apskrudinti svieste.
Kepsnelius sudėti į keptuvę arba puodą, uždengti ir baigti kepti orkaitėje. Iškepusius kepsnelius atšaldyti, nuimti siūlus, išlindusius sparnelių ir šlaunelių kauliukus galima apsukti plonu baltu iškarpytu popieriumi. Į pusdubenio vidurį sudėti keptus obuolius ar marinuotas slyvas, o greta gražiai sudėti kepsnelius. Vietoj obuolių ar slyvų galima duoti atskirame inde saldžiаsias (vaisių, uogų) arba žaliаsias salotas ar bruknes. Skanaus!

Dabartinis recepto įvertinimas:
Blogas Nelabai Vidutinis Geras Puikus

Recepto komentarai

skaityti visus (20 paskutinių):

Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!

Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.


Visos patiekalų kategorijos

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Alfonsas, Liucilė, Volfgangas, Skirgaila, Skirvydė, Edmundas, Darata, Volfas.

Pasveikink!

Anekdotas

-Oficiante, manu, kad praeitą savaitę alus pas jus buvo šviežesnis. -Galiu jus patikinti, kad tai tas pats alus.

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą