Receptai
Viščiukų kepsneliai
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1.3 maži viščiukai arba 2 didesni,2.2 kiaušiniai,
3.0,5 stiklinės džiuvėsėlių,
4.2 šaukštai sviesto,
viščiukų kepenėlės, skilveliai, širdelės,
5.2 riekelės pyrago,
pieno,
6.1 petražolė,
maltų pipirų,
druskos,
7.0,5 svogūno.
Veiksmai :
Viščiukus nuvalyti, išdarinėti, išplauti ir nusausinti. Tada perpjauti į 4 dalis, išimti kaulus. Sparnelių ir šlaunelių kauliukus palikti. Mažus viščiukus pjauti į dvi dalis.Viščiukų kepenėles, skilvelius, inkstelius ir širdeles apvirti, sukapoti ir paspirginti svieste. Pridėti pjaustytų petražolių lapelių, piene mirkyto pyrago, kiaušinio, truputį grietinės, druskos, pipirų ir viską gerai išsukti.Viščiukus pasidėti ant lentos mėsa į viršų, aptepti paruošta mase, suvynioti šlaunelės pavidalu, aprišti siūlu, pavolioti plaktame kiaušinyje, pabarstyti džiuvėsėliais ir iš abiejų pusių apskrudinti svieste.
Kepsnelius sudėti į keptuvę arba puodą, uždengti ir baigti kepti orkaitėje. Iškepusius kepsnelius atšaldyti, nuimti siūlus, išlindusius sparnelių ir šlaunelių kauliukus galima apsukti plonu baltu iškarpytu popieriumi. Į pusdubenio vidurį sudėti keptus obuolius ar marinuotas slyvas, o greta gražiai sudėti kepsnelius. Vietoj obuolių ar slyvų galima duoti atskirame inde saldžiаsias (vaisių, uogų) arba žaliаsias salotas ar bruknes. Skanaus!
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kad žuvis išliktų šviežia - Kad šviežia žuvis netektų dumblo kvapo, išplaukite ją stipriu, šaltu druskos tirpalu....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Kaip užmušti žmogų vorą?
Ats: Panaudok žmogų šlepetę