Receptai
Vištienos ir grikių kotletai
Sudėtingumo lygis:

Jums prireiks :
6-iems vienetams kotletų prireiks:
- 300g maltos vištienos
- 65 g grikių kruopų
- 1/2 svogūno
- 1 nedidelis kiaušinis
- 1 valg. š. miltų
- Druska
- Pipirai
- Džiūvėsėlių apvoliojimui
Padažui prireiks:
- 1 svogūno
- 1 morkos
- 2 valg. š. pomidorų padažo
- 2 puodeliai vištienos sultinio
Veiksmai :
Grikius išvirti. Maltą vištieną sumaišyti su grikiais, miltais, kiaušiniu, labai smulkiai susmulkintu svogūnu. Masę pagardinti druska ir pipirais. Viską gerai išmaišyti, formuoti nedidelius apvalius kotletus. Kiekvieną apvolioti džiūvėsėliuose ir apkepti įkaitintoje keptuvėje.
Apkeptus kotletus sudėti į puodą, suberti žiedais pjaustytus svogūnus, stambiai sutarkuotas morkas, įdėti pomidorų padažo, supilti sultinį. Puodą uždengti ir ant labai silpnos ugnies troškinti apie 20 minučių.
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Tikrai labai skanus kotletai. Tik as dar idejau pakepintu pievagrybiu kai troskinau,Super receptelis.
labai skanu labai ir nebrangus patiekalas ačiū už receptą
visi seni receptai, o kitokiu receptu neturit as viska isirasiau?
Labai geras receptas.Gaminau su vyru ir visai seimynai labai patiko.
visai nieko receptas krizes metu
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip laikyti žuvį ? - Šviežia žuvis laikoma šaldytuve 4 – 50C temperatūroje. Įvyniokite ją į pergamentinį popierių ir įkiškite į polietileninį maišelį, kad žuvies kvapo neprisigertų kiti patiekalai....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Eina kiskis per miska ir pamato zaidimu automata...Ir sako:
-noriu zaist.
-koks sio lietuvos prezidento vardas?kiek lietuvos miskuose yra vilku?kiek danguje zvaigzdziu?-klausia automatas.
-Valdas Adamkus,300,dar neistirta...
gaves nauja megstini zuikis eina taku...netiketai susitinka vilka:
-Ei,zuiki pasakyk,visus atsakymus as irgi noriu tokio...
-Valdas adamkus,300,dar neistirta...
nueina vilkas prie automato ir sako:
noriu zaist:
-koks tavo vardas?kiek tau metu?ar tu durnas?
-valdas adamkus,300,dar neistirta...