Receptai
Vokiška alaus sriuba
Šalis: Vokietija
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
vištienos sultinio – 1,5 lvokiško alaus (šviesiojo) – 0,5 l
nuskustų bulvių – 1 kg
nuluptų rap. svogūnų – 100 g (1 didelis arba 2 mažesni)
raugintų kopūstų – 300 g
aliejaus – 50 g (2 valg. šaukštai)
druskos – 10 g (1 arbatinis šaukštelis)
maltų juodųjų pipirų – 2 g
lauro lapų – 2-3 vnt.
mairūnų (džiovintų) – 1 g
kmynų – 1 g
skrebučių – 50 g
lydyto „Panemunės“ sūrio – 100 g
Veiksmai :
Svogūnus ir bulves supjaustyti kubeliais (7x7 mm). Svogūnus pakepinti aliejuje, sudėti supjaustytas bulves , supilti sultinį, pavirti apie 15 min. Raugintus kopūstus susmulkinti, sudėti į sultinį su daržovėmis, suberti prieskonius, įpilti alaus ir virti, kol daržovės suminkštės.Sriubą supilti į sriubos lėkštes, įberti sūrio ir skrebučių.
Linkime skaniai pavalgyti!
Šaltinis: maxima.lt
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):o vaikam galima?
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip išrinkti tinkamą vyną ? - Visiems vynams dera universalus principas: kuo mažesniame plotelyje augintas vynuogių derlius, tuo savitesnis vyno charakteris. Paprastai tai reiškia ir aukštesnę vyno kokybę. Informaciją apie tai galite sužinoti skaitydami vyno etiketę ir žinod...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
mama dukrai:
-ar istraukei pele is pieno?
dukra:
-ne i piena imeciau kate.