Receptai
Žiedinių kopūstų apkepas su grybais
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1 kg žiedinių kopūstų,200 g šviežių arba 60 g džiovintų grybų,
2 – 3 šaukšati sviesto,
1 svogūnas,
1 stiklinė grybų sultinio,
2 šaukštai grietinės,
2 šaukštai miltų,
2 – 3 kiaušiniai,
2 šaukštai džiūvėsėlių,
3 – 4 šaukštai aliejaus,
150 g fermentinio sūrio,
pipirų, druskos, cukraus.
Veiksmai :
Grybus supjaustyti ir apvirti. Supjaustytą svogūną ir grybus pakepinti keptuvėje su sviestu . Grybus paskaninti pipirais, cukrumi, pasūdyti ir supylus sultinį troškinti apie 40 minučių. Baigiant troškinti įdėti grietinės.Kopūstus apvirti pasaldintame, pasūdytame ir parūgštintame vandenyje. Po to supjaustyti. Juos apvolioti miltuose, pamirkyti kiaušinyje, išplaktame su druska, po to vėl pavolioti džiūvėsėliuose ir kepti aliejuje, kol pagels. Į sviestu išteptą keptuvę įdėti apkeptus žiedinius kopūstus, o ant jų sūrio riekutes, o ant sūrio – grybus. Ant viršaus uždėti kelis gabaliukus sviesto ir orkaitėje kepti 5 – 7 minutes. Patiekti su bulvių arba ryžių koše. Skanaus!
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Trynių laikymas - Jeigu netyčia ruošiant patiekalus jum reikėjo tik baltymų ir liko nusuvartotų trynių, juos kurį laiką galite juos palaikyti šaldytuve užpyje šaltu vandeniu....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Petraičiui įkando uodas, kurį jis sugavo ir… paleido. - Kodėl taip padarei? - klausia žmona. - Kaip galėjau jį nužudyti? Juk uodo gyslomis teka mano kraujas!