Receptai
Auksinės keptos bulvytės
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
Keleto bulvių,2 šaukštelių kurkumos (ciberžolės),
pusės šaukštelio garam masalos,
aliejaus kepimui,
druskos pagal skonį (galima ir be jos).
Veiksmai :
Bulves nuskuskite ir gerai nuplaukite. Supjaustykite šiaudeliais ar griežinėliais (kaip patogiau). Įkaitinkite keptuvėje aliejų, į jį suberkite prieskonius ir pakaitinkite 30-40 sekundžių. Suberkite supjaustytas bulves ir kepkite vartydami medine mentele kol gražiai apskrus. Gerai iškeptos bulves bus auksines spalvos, traškios.Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):nusideginau ranka eina perst tos bulves,bet buvo skanu alieju laižyt nuo rankos.
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Bulvienė ir rūgščios daržovės - Į bulvienę rūgščias daržoves dėkite baigiant virti, kitaip bulvės bus kietos...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Beprotnamyje pacientai žiūri žinių programą. Vienas jų po kiekvieno siužeto džiugiai šukauja: -Gerai, kad aš beprotnamyje! -Šį jau laikas išrašyti, - sako vyriausiasis gydytojas, - aiškiai matosi, kad pasveiko...