Receptai
Brokolių Kapučino
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
4 smulkinti askaloniniai svogūnai2 vidutinio dydžio bulvės
2 šaukštai aliejaus
2 GABALĖLIAI CUKRADENDRIŲ CUKRAUS
750 ml vandens
2 daržovių sultinio kubeliai
200 g šviežių ar šaldytų brokolių
100 ml 13% grietinėlės
300 ml pieno
Druskos ir pipirų
Veiksmai :
Bulvės nuskutamos, supjaustomos nedideliais gabalėliais ir apkepinaos puode įkaitintame aliejuse kartu su svogūnais. Supilamas vanduo, sudedamas cukrus ir sultinio kubeliai. Sriuba verdama 10 minučių, tada sudedami brokoliai ir paverdama dar 5 minutes. Sriuba gerai išmaišoma. Supilamas pienas ir grietinėlė. Pagardinama druska ir pipirais. Prieš patiekiant į stalą, sriuba suplakama plaktuvu ar elektriniu mikseriu, kol pasirodo putos. Prie jos tinka apskritos akytos bandelės arba šviežiai paskrudintos ilgo prancuziško batono riekutės, apteptos pesto bei grietine. Jeigu sriuba patiekiama kaip užkandis, pakanka pusės porcijos. Vietoj brokolių įvairumo dėlei galima dėti žiedinį kopūstą.
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Šviežia lašiša - Kai perkate šviežią lašišą, atkreipkite dėmesį į glotnią, blizgančią odelę ir mėsą, kuri turi būti stangri....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
- Mielasis, šiandien per televizorių žiūrėjau futbolo rungtynes, kuriose tu teisėjavai…
- Na ir kaip?
- Jau užrašiau tave pas okulistą...