Receptai
Bulvienė
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
6 didelės bulvės1 didelė morka
1 petražolė
1/2 didelio poro
gabalas saliero šaknies
5 stiklinės vandens
1/2 stiklinės grietinėlės (12%)
prieskoniai
2 šaukštai sukapotų žalumynų
Veiksmai :
Supilti į puodą vandenį, sudėti nuplautus, išvalytus ir sutarkuotus: morką, petražolę ir salierą, nuvalytą ir smulkiai supjaustytą porą bei nuluptas ir supjaustytas kubeliais bulves.Virti pridengus, kol bulvės suminkštės, paskaninti prieskoniais.
Supilti grietinėlę, įdėti taukus arba sviestą.
Išpilstyti į lėkštes, pabarstyti žalumynais.
Sriubą galima patiekti ir suplaktą plaktuvu.
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):durna sriuba bulves perdideles nelenda i burna
puiki sriubyte.Greitai ir skaniai.
Teisingas receptas.
Dar truputis meiles ir puiki sriubyte.
Mmm... lb skani Bulvienuke
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Šviežia lašiša - Kai perkate šviežią lašišą, atkreipkite dėmesį į glotnią, blizgančią odelę ir mėsą, kuri turi būti stangri....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Studento logika:
Kam man daug žinoti?
Jei daugiau žinau, tai daugiau ir užmirštu.
Vadinasi, jei daugiau užmirštu, tai mažiau žinau.
O jei mažiau žinau, tai mažiau užmirštu.
O jei mažiau užmirštu, vadinasi daugiau žinau.
Vadinasi, kuo mažiau žinau, tuo daugiau žinau.