Receptai
Bulvinis apkepas
Šalis: Lietuva
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
- Bulvės (žiūrėti pagal skardos didį)
- Kiaulienos faršas apie 500-700g
- Morkos 2vnt
- Svogūnas
- Miltų stiklinė
- Sūris
- Pomidorų padažas
- Prieskoniai
- Kiaušinis
Veiksmai :
Nulupti bulves, išvirti, kol bulvės virs ant keptuvės pakepinkite svogūną, sutarkuotas morkas, faršą, pabarstykite prieskoniais druska, truputėli pipirų. Kai iškeps, užpilkite kečiupu ir dar apie penkias min. pakepkite. Išvirus bulves, jas supjaustykite grežinėliais. Bulves ir faršą dėkite ant suteptos skardos sluoksniais, vieną sluoksnį bulvių, vieną sluoksnį faršo, ir taip apie 2-3 sluoksnius.Įdėkite kepti, tada sumaišykite miltus su kiaušiniu ir vandeniu, kad butu nelabai tiršta ir iškarto užpilkite tai ant bulviu. Kepkite kol apskrus, tada apibarstykite sūriu kol išsilidis. Ir skanaus.
Tinka vartoti su :
Labiausiai tinka su keptais grybais ir grietine.
Receptą atsiuntė: Irinka
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):ir farsa sumaisyt su morkomis ir swogunaIS? ir ar galima paukstienos farsu daryti ? ir skarda aliejum sutept?
tik nesupratau cia ir farsa reikia pakepti ar ne?
tik nesupratau cia ir farsa reikia pakepti ar ne?
as jo dar neragavau betspeju kad jis neskanus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PABANDYKIT:Zalias bulves sutarkuokit per burokine tarka,sumaisykit su prieskoniais ,paruoskit farsa su prieskoniais ir susloksnioukit-bulves,farsas.kepkit orkaitej,kol iskeps.Baigiant kept uztarkuokit surio.Kiekis visko-nuo valganciuju sk.SKANAUS!
Ka tik pabanziau-nepatiko.Bulves sau-mesa sau.Turbut kaz ka ne taip padariau.Kt,karta bandysiu bulves sutarkuot burokine tarka:)
protinguoliai,gi padazas ant virsaus uzsideti jei kas megsta
nu pomidoru padazas ir kecupas man vienas ir tas pats, ojis naudojamas, tai koks skirtum skaip pavadinsi :)db kaip tik gaminu :)
Labai skaniai gavosi. Nors namie nebuvo pomidoru kecupo dariau be jo. Tikrai verta pasigaminti :)
pomidoru padaža, tai ten kur ketciupa ant farso, galima ta, arba ana........
Skamba idomiai,reikes pabandyti :) Bet man iskilo klausimas kam tas pomidoru padazas,jei jo siame patiekale niekur nenaudojame?
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Jeigu valgis per aštrus - Jeigu valgis per aštrus, skonį neutralizuos žiupsnelis cukraus. Jeigu salotų padažams vartojate liesus pieno produktus, rūgštumą galite sumažinti trupučiu cukraus pudros. pagal http://www.dansukker.lt...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Restorane. - Oficiante, atrodo, aš padauginau. Atneškite ką nors, padėsiančio išsiblaivyti. - Prašau. Jūsų sąskaita, pone.