Receptai
Bulvių ir įdarytų pomidorų apkepas
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
6 – 7 bulvės,
200 g konservuotų žaliųjų žirnelių,
4 pomidorai,
200 g mėsos faršo,
1 bandelė,
1 kiaušinis,
120 g sviesto,
pusė svogūno,
pipirai,
petražolių lapeliai,
druska.
Veiksmai :
Susmulkintą svogūną pakepinkite, sudėkite faršą, patroškinkite, sumaišykite su išminkyta bandele ir prieskoniais. Išgremžkite pomidorų vidų ir pridėkite įdaro.Nulupkite virtas bulves, supjaustykite kubeliais, apkepinkite svieste. Į skardą dėkite su žirneliais sumaišytas bulves, ant jų uždėkite įdarytus pomidorus. Patepkite sviestu ir kepkite orkaitėje.
Tinka šventiškai vakarienei
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Įvyniokite dėžutę maistui laikyti į rabarbaro lapą - Įvyniokite dėžutę maistui laikyti arba butelį su gėrimu į rabarbaro lapą. Rabarbaro lapas turi izoliacinių savybių ir gali išlaikyti maisto dėžutę larba gėrimą atšaldytą. Rabarbaro lapo nereikia neštis namo – jį galima palikti gamtoj...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Per chemijos pamoką mokytojas parašė lentoje formulę ir klausia mokinio: – Petraiti, ką reiškia ši formulė? – M... m... Aš ją žinau, pone mokytojau. Šis cheminis junginys man ant galo liežuvio... Čia priėjo Kindziulis ir tarė: – Vaikine, greičiau išspjauk, nes tai – sieros rūgštis!