Receptai
Bulvių ir obuolių salotos su grietinėle
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
5 – 6 bulvės,
2 salierai,
3 rūgštūs obuoliai,
2 šaukštai acto,
2 šaukštai aliejaus,
druska.
Padažui:
1 citrinos sultys,
0,5 šaukštelio garstyčių,
druska,
pipirai,
0,5 stiklinės plaktos grietinėlės,
0,5 stiklinės majonezo.
Veiksmai :
Bulves, salierus išvirkite ir supjaustykite gabaliukais, pasūdykite, užpilkite actu, aliejumi ir atšaldykite.Citrinos sultis ir sutarkuotą žievelę sumaišykite su garstyčiomis, majonezu, druska, pipirais ir plakta grietinėle.supjaustykite obuolius, sumaišykite su bulvėmis ir salierais, viską užpilkite padažu ir išmaišykite.
Tinka vartoti su :
Valgykite su paukštiena ir žuvimi.Dabartinis recepto įvertinimas: kol kas niekas dar neįvertino!
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Apie ką reikėtų pagalvoti spaudžiant sultis ir verdant uogienę - Spausdami sultis ar virdami uogienę, kruopščiai nugriebkite putas. Putose yra bakterijų ir grybelių, kurie gali turėti katastrofiškų pasekmių Jūsų spaudžiamoms sultims arba verdamai uogienei ir marmeladui. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Chronius prie kioskelio: Duokite man šį odekoloną. Taigi ne tą, o ‘Troinoj’! O kodėl be etiketės?” Pardavėja: “Ai, koks gi Jums skirtumas…” “Jums tai koks skirtumas, o man gi ant stalo statyti!”