Receptai
Grietinės padažas su svogūnais
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
Padažo kiekis : [250g.]1.100g. grietinės;
2.100g. sultinio;
3.15g. sviesto;
4.10g. miltų;
5.50g. svogūnų, pipirų ir druskos
Veiksmai :
Svogūnus smulkiai supiaustome ir kepiname svieste, kol suminkštėja, bet nepagelsta. Tada suberiame miltus ir dar pakepiname. Po to įpilame sultinio, įdedame pipirų, druskos ir paviriname 5 minutes. Jei labai sutirštėja, įpilame truputį sultinio. Supilame grietinę ir pakaitiname.
Turėtu išeiti toks baltos spalvos skystas grietinės tirštumo padažas su skendinčiais bespalviais svogūnų gabaliukais.
Skanaus
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):labia skanus padazas. gaminsiu dar ne karta. labai patiko ir man ir mano vyrui.
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Mamyte, ar čia jau bezdžionė? -klausia Petriukas zoologijos sode.
- Ne, čia dar tik kasininkė, -paaiškina mama.