Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Receptai


Grybų ir troškintų kopūstų apkepas


Sudėtingumo lygis:


Jums prireiks :

1 troškintą kopūsta,
2 stiklinės savo sultyse virtų grybų,
2 rauginti agurkai,
1 šaukštas riebalų,
1 šaukštas miltų,
1 stiklinė pieno,
druskos,
2 šaukštai tarkuoto sūrio,
1 svogūnas arba poras.

Veiksmai :

Į riebalais pateptą formą sudėti grybus, ant jų kopūstus ir supjaustytus raugintus agurkus. Svogūną arba porą ir miltus apkepinti riebaluose, įpilti pieno, pavirinti ir pasūdyti. Šiuo tirštu padažu užpilti į formą sudėtus produktus. Pabarstyti tarkuotu sūriu ir kepti, kol viršus gražiai paraus. Patiekti karštą su žalių daržovių salotomis. Vietoj padažo produktus galima storai užberti tarkuoto sūrio ir maltų džiūvėsėlių mišiniu, palaistyti grietine ir uždėti sviesto gabalėlių. Jei kopūstai sausi, pašlakstyti sultiniu, dar galima įdėti pomidorų tyrės arba šviežių pomidorų . Skanaus!

Dabartinis recepto įvertinimas:
Blogas Nelabai Vidutinis Geras Puikus

Recepto komentarai

skaityti visus (20 paskutinių):

Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!

Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.


Visos patiekalų kategorijos

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Gomantas, Eibartė, Honorijus, Alberta, Norgaudas, Girenė, Honoratas, Tomas.

Pasveikink!

Anekdotas

Suvalkietis nutarė pakabinti merginą. Ir, nors ir labai buvo gaila pinigų, nusivedė ją į restoraną, atseit, tiek to jau tos išlaidos, norisi moters ir viskas. Mergina ėmė užsisakinėti valgį, patiekalą po patiekalo, vis pačius brangiausius. Po valandos, kai ji valgė jau dešimtą kepsnį, suvalkietis neiškentė:
- Sakyk, tu visada tiek daug valgai?
- Ne, - atsakė mergina, - tik kai būna mėnesinės!

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą