Receptai
Grybų salotos su pupelėm
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
0.5l marinuotų baravykų, ar panašių grybų1 skardinė SKO firmos karališkų pupelių
5 virtos bulvės
1 virta morka
1 svogūnas
1 arb. šaukštelis vegetos
2 arb. šaukšteliai cukraus
4 arb. šaukšteliai vyno acto
3 valg. šaukštai nerafinuoto saulėgrąžų aliejaus
Veiksmai :
Grybus trumpai perplauname. Bulves ir morkas supjaustome kubeliais. Svogūną smulkiai sukapojame. Sudedame pupeles ir viskąatsargiai išmaišome. Iš vegetos, cukraus, acto ir aliejaus pagaminame užpilą ir sumaišome su salotomis.
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip pažinti šviežią mėsą - Gera jautiena turi būti nei per šviesi, nei per raudona, nes, jei per šviesi, tai rodo, kad gyvulys nebuvo visiškai sveikas, o jei tamsiai raudona, - gal gyvulys nepjautas, nes kraujas nenutekėjęs, o gal būt, ir sirgęs ar nudvėses.Gera mėsa netu...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Kai laivas ima skęsti, paprasčiausia - pervadinti jį į povandeninę valtį.