Receptai
Jautienos troškinys su kukurūzais
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1.500g. jautienos išpjovos2.2 šaukštai aliejaus
3.1/2 šaukštelio druskos
4.1/2 šaukštelio juodųjų pipirų
5.1 šaukštelis sojų padažo 6.1 kubelis mėsos sultinio
7.2 gabalėliai porų
8.2 šaukštai sviesto
9.280g konservuotų kukurūzų
Veiksmai :
Jautienos išpjovą supjaustyti 1 cm storio griežinėliais. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir apkepti jame mėsą, kol gražiai paraus. Išgriebti iš keptuvės ir perdėti į puodą. Į riebalus, kuriuose kepė mėsa, įpilti šlakelį vandens, syberti prieskonius, supilti mėsos sultinį. Šiuo padažu užpilti mėsą ir 25 minutes troškinti uždengtame puode. Dažnai maišant. Porus nuvalyti, nuplauti, perpjauti išilgai ir supjaustyti plonais pusžiedžiais. Sviestą ištirpinti ant silpnos ugnies, kol įgaus aukso spalvą, suberti supjaustytus porus, išmaišyti ir 2 minutes patroškinti uždengtame keptuve. Kukurūzus ir porus suberti į puodą su mėsa. Pagardinti savo nuožiūra. Skanaus!Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip priversti pyrago gabalėlius slysti - Ketinate patiekti pyragą su įdaru viduryje? Tada iš pradžių ant švaraus ir sauso serviruoti skirto indo dugno užberkite ploną sluoksnį cukraus pudros. Ji padės gabalėliams lengviau „slysti” pjaustant pyragą. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Liūtas karalius nusprendė įvesti tvarką ir liepė visiems miško žvėrims atnešti jam kokio nors jo mėgiamo maisto. O tuos, kurie nepaklus jo įsakymui, liūtas pažadėjo savo galu išplakti. Atneša kiškis morką ir sako:
- Nu taigi žinai liūte, kad aš mėsos nevalgau, tai va atnešiau tau morkytę,- bandė teisintis kiškis, bet liūtas vistiek labai supyko ir sako:
- Na ką... pasilenk, kiški, dabar aš tave išplaksiu.
Plaka jis kiškį, plaka.... o tas ir verkia, ir juokiasi, ir verkia ir juokiasi. Tada liūtas ir klausia kiškio:
- Ko tu verki?
- Tai, kad labai skauda.
- O tai ko juokiesi?
- Ežiukas obuolį atneša...