Receptai
Kepti žuvų vyniotiniai su grybais
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1.800 g žuvies filė,druskos, citrinos sulčių,
2.200 g virtų grybų,
3.1 svogūnas,
gabalėlis petražolės,
4.1 stiklinė grybų arba žuvų sultinio,
5.2 šaukštai sviesto arba margarino,
6.1 raugintas agurkas,
7.1 stiklinė grietinės padažo, maltų džiūvėsėlių.
Veiksmai :
Žuvies filė pasūdyti ir apšlakstyti citrinos sultimis. Savo sultyse arba vandenyje išvirtus grybus smulkiai sukapoti, sumaišyti su griežinėliais supjaustytu svogūnu ir petražole ir plonu sluoksniu uždėti ant žuvies filė. Filė suvynioti ir surišti 15 cm ilgio siūlais. Formą arba ugniai atsparų indą patepti riebalais, sudėti vyniotinius, juos apdėlioti sviesto gabalėliais, apipilti grybų arba žuvų sultiniu, į tarpus tarp vyniotinių įdėti plonų rauginto agurko griežinėlių. Vyniotinius užpilti tirštu grietinės padažu, apibarstyti džiūvėsėliais ir 7 minutes kepti orkaitėje, kad kaistų iš viršaus. Vyniotiniai turi šiek tiek parausti. Kai jie iškeps, siūlus nurišti. Patiekti su virtomis bulvėmis arba ryžiais. Skanaus!Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Plikyta tešla - Iš plikytos tešlos pagamintus skanėstus reikia iš karto suvalgyti, nes ilgiau laikomi jie pasidaro ne itin malonaus skonio. ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Studentas klausia: - Sakykit, profesoriau, ar guldamas miegoti jūs barzdą užsiklojat, ar paliekat virš antklodės? Profesorius sutrinka: - Kad aš apie tai nė nepagalvodavau. - Tai labai atsiprašau. Po savaitės tą studentą koridoriuje sutinka tas pats profesorius, tik labai išvargęs, paraudusiomis akimis, ir griebia už atlapų: - Oi, tu niekšeli! Jau savaitė, kai negaliu užmigti - ir vienaip nepatogu, ir kitaip nepatogu!..