Receptai
Kepti žuvų vyniotiniai su grybais
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1.800 g žuvies filė,druskos, citrinos sulčių,
2.200 g virtų grybų,
3.1 svogūnas,
gabalėlis petražolės,
4.1 stiklinė grybų arba žuvų sultinio,
5.2 šaukštai sviesto arba margarino,
6.1 raugintas agurkas,
7.1 stiklinė grietinės padažo, maltų džiūvėsėlių.
Veiksmai :
Žuvies filė pasūdyti ir apšlakstyti citrinos sultimis. Savo sultyse arba vandenyje išvirtus grybus smulkiai sukapoti, sumaišyti su griežinėliais supjaustytu svogūnu ir petražole ir plonu sluoksniu uždėti ant žuvies filė. Filė suvynioti ir surišti 15 cm ilgio siūlais. Formą arba ugniai atsparų indą patepti riebalais, sudėti vyniotinius, juos apdėlioti sviesto gabalėliais, apipilti grybų arba žuvų sultiniu, į tarpus tarp vyniotinių įdėti plonų rauginto agurko griežinėlių. Vyniotinius užpilti tirštu grietinės padažu, apibarstyti džiūvėsėliais ir 7 minutes kepti orkaitėje, kad kaistų iš viršaus. Vyniotiniai turi šiek tiek parausti. Kai jie iškeps, siūlus nurišti. Patiekti su virtomis bulvėmis arba ryžiais. Skanaus!Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kad pavyktų kepsnys ant grotelių - Mėsą išimkite iš šaldytuvo mažiausiai prieš valandą. Mėsa bus sultinga jei rinksitės ne pernelyg liesą, kepant nepjaustysite, o sūdysite tik baigiant kepti. Jei spustelėjus mėsa įdumba, viduje ji dar neiškepusi, yra kraujo, jei elastinga- ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
XVIII a. Jaunas vaikinas buria iš ramunėlės: “Myli-nemyli…”.
XIX a. Jaunas džentelmenas su cilindru buria iš ramunės: “Myli? Aišku mane myli! Duos-neduos…”
XX a. Vaikinas su džinsais buria iš ramunės: “Myli? Kam rūpi šios nesąmonės! Duos? Aišku! Atsistos-neatsistos…”.
XXI a. Neaiškios lyties padaras žiūri į ICQ ramunėlę monitoriuje: “Aš tave myliu! Aš tavęs noriu! Susitikime!” ir buria: “Moteris? Vyras? Aktyvus? Pasyvus?