Receptai
Kūčių baravykų padažas, tinkantis patiekti su sklindžiais, blyneliais, virtiniais.
Šalis: Lietuva
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
100g baravykų, 20g saulėgrąžų aliejaus, 300g grybų nuoviro, 20g saulėgrąžų aliejaus, 20g kvietinių miltų,Veiksmai :
100g baravykų 3-4 valandas išmirkykite, tame pačiame vandenyje išvirkite, nusunkite (nuovirą palikite) ir smulkiai supjaustykite. Svogūną smulkiai supjaustykite, apkepinkite 20g saulėgrąžų aliejuje , suberkite baravykus , supilkite 300g grybų nuoviro ir patroškinkite. Atskirai 20g saulėgrąžų aliejuje apkepinkite 20g kvietinių miltų, kad gražiai paraustų, atskieskite likusiu grybų nuoviru. Paskui suverskite troškintus baravykus su svogūnais, maišant užvirinkite, pagardinkite druska ir maltais juodaisiais pipirais. Padažą galite pasiruošti iš anksčiau ir laikyti šaldytuve uždarame inde 96 val.
Vincentas Sakas
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Per karštas maistas? - Jei manote, kad maistas yra karštas ar per karštas, negerkite vandens, nes jis bus dar karštesnis. Karštį geriausiai nuslopina kas nors saldaus, pvz., bananas. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Miškas...sėdi meška, staiga pašoka visa susinervinus ir sako:
- Reikia ką nors primušt.
Eina meška per miską, žiūri kiškis stovi, meška galvoja, kaip prie jo
prisikabinti, kad galėčiau sumušti, prieina meška ir sako:
- Kiški, ko be kepurės???? - sudaužė kiškį, dar galvą patrankė į kelmą, eina meška visa
patenkinta galvoja :
- Reikia dar ką nors primušt, žiūri lapė, pribėga meška prie
lapės, jau norėjo mušt, lapė sako:
- Meška, eik geriau kiškį mušt, jis
mažesnis, silpnesnis..
Meška:
- Tai kad jau mušiau, nežinau kaip prie jo prikibt...
Lapė sako:
- Meška, prieik prie kiškio, sakyk duok cigaretę, jei duos
su filtru, sakyk norėjau be filtro ir sumušk, o jei duos be filtro, sakyk norėjau
su filtru ir galėsi mušt
Meška taip ir padarė, prieina prie kiškio sako:
- Kiški, duok cigaretę
- Kiškis: su filtru, be filtro??
Meška:
- Kiški, tu vėl be kepurės????