Receptai
Lenkiškas padažas
Šalis: Lenkija
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
700 g sviesto,
8 kiaušiniai,
20 g petražolių lapelių,
2 g citrinos rūgšties,
druskos.
Veiksmai :
Kiaušinius išvirkite, sutrinkite. Sviestą ištirpdykite, sudėkite sutrintus kiaušinius, pamaišykite. Pagardinkite druska, citrinos rūgštimi, kapotomis petražolėmis ir išmaišykite. Toks padažas tinka prie žuvies patiekalų. Skanaus!
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Geras padazas, galima prie kiausiniu prideti svogunu (du kiausiniai/vienas vidutinis svogunas) ir kepti kartu. Skanaus
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
- Daktare, jūs tikriausiai šitas tabletes man skyrėte tam, kad aš sustiprėčiau, ar ne?
- Taip taip, o kas atsitiko?
- Aš niekaip nepajėgiu atidaryti flakonėlio.