Receptai
Makaronai su malta mėsa ir daržovėmis
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1 didelis svogūnas,2 morkos,
4 šaukštai aliejaus,
400 g maltos mėsos (faršo),
2 česnakų skiltelės,
530 g konservuotų pomidorų be odelių,
150 g šaldytų žaliųjų žirnelių,
druskos,
juodųjų pipirų,
žiupsnelis džiovintų čiobrelių,
250g plačių lakštinių,
100g fermentinio sūrio.
Veiksmai :
Svogūną nulupti ir smulkiai supjaustyti, nuluptą morką supjaustyti šiaudeliais. Daržoves pakepinti su aliejumi. Sudėti maltą mėsą ir kepinti, kol parus. Kepamą mėsą sklaidyti šakute, kad būtų biri. Sukrėsti sutarkuotą česnaką, sudėti pomidorus. Troškinti pridengtoje keptuve ir nuolat maišyti. Po 30 min. suberti žaliuosius žirnelius, pagardinti pagal skonį. Uždengti ir dar 10 min. troškinti. Į du litrus pasūdyto verdančio vandens įpilti truputį aliejaus, suberti makaronus . Išmaišyti ir 12 min. virti ant silpnos ugnies. Išvirusius makaronus sietelyje perlieti karštu vandeniu, kad nesuliptų. Patiekti su tarkuotu sūriu ir paruoštu padažu.Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Šviežiai iškepta kiekvieną dieną - Jūs galite paruošti didelį kiekį skystos ar paprastos pyragaičių tešlos, padėti ją į šaldytuvą bei kepti kiekvieną dieną. Jūsų kepiniai bus visą laiką švieži. Paruoškite, pavyzdžiui, trigubą kiekį karališkųjų pyragaičių tešlo...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Chebrytė sėdi rūko, apie vakarykščius įspūdžius iš tusofkės pasakojasi. Vienas sako aš va tokią ir dar šitokią blondinę prikabinau.
Kitas irgi neatsilieka, atseit jis dar fainesnę prikabino.
Trečias sako:
-Ale aš kokią buvau prikabinęs, parsivedžiau į namus, pavakrieniavom prie žvakių švieso, išgėrėm šampano. Tada aš ją nusivedžiau į kambarį ir kad pradėsim glamonėtis. Nu taip karštai taip karštai, pradėjau ją nurenginėti, užsikėliau ant stalo, net nepamačiau, kad ten kompo klaviatūra pasipainiojo…
-O tu ir kompą turi?
-O koks procas?
-O koks hardas
-O kiek RAM’o?
-???