Receptai
Pagrindinis rudasis padažas
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
2 šaukštai riebalų,2 šaukštai miltų,
0,5 litro sultinio ar sulčių atsiradusių kepant mėsą,
druskos,
pipirų,
1 - 2 šaukšteliai sviesto,
(1 - 2 šaukštai grietinės ar grietinėlės).
Veiksmai :
Įkaitintuose riebaluose apkepinti miltus, įpilti sulčių ar rudos spalvos sultinio (sultinys paruduoja nuo smulkių prieskoninių daržovių). Virti 6 - 8 minutes, paskui įdėti prieskonių, sviesto, galima įpilti grietinės arba grietinėlės.Tinka vartoti su :
Padažas tinka prie troškintos ar keptos mėsos.Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Specifinis avienos kvapas - Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gamindami ją patepsite garstyčiomis. ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Varo naujasis rusas su mersu ir pro galinį veidrodėlį mato, kad zapas jį vejasi. Padidino greitį, zapas vis tiek artėja. Nuspaudė ant stabdžių, išlipo, žiūri, kad kitas mersas į jį atsitrenkęs. Priėjęs ir sako:
- O kur zapas dingo, kur iš paskos važiavo?
- Jis tarp mūsų.