Receptai
Pyragėliai su kruopomis ir bulvėmis
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
300 g kvietinių miltų 50 g margarino,25 g mielių 50 g cukraus,1/2 stiklinės pieno 1 kiaušinis,druskos Įdaras: 600 g bulvių ,50 g aliejaus 1 didelis svogūnas 4 šaukštai grikių košės 1 kiaušinis,pipirųVeiksmai :
Iš pusės miltų, šilto pieno ir ištrintų su cukrumi mielių paruošti raugą. Kai pakils, suberti likusius miltus ir druska /125/">druską bei supilti išlydytą margariną, gerai išminkyti ir palikti, kad pakiltų.Bulves išvirti ir sumalti mėsmale. Grikių košę išmaišyti su bulvėmis, suberti pakepintus aliejuje svogūnus, įmušti kiaušinį, paskaninti druska ir pipirais.Išmaišyti.Šiek tiek pakilusią tešlą iškočioti, stikline išspausti ritinėlius ir dėti ant kiekvieno po šaukštą įdaro. Sulipdyti pyragaičius.Palaikyti šiltoje vietoje, kol vėl pakils, aptepti išplaktu kiaušiniu ir įkišti 25 min. į karštą orkaitęTinka vartoti su :
Patiekti karštus, pvz. su grybų padažu ir šviežių daržovių salotomis.
Receptą atsiuntė Renata
Receptą atsiuntė: RENATA
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Tradicinis fondiu - Kai ruošiate „burginjon“ fondiu, aliejus neturėtų sudaryti daugiau dviejų trečdalių indo ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Į mėsos parduotuvę prieš pat uždarant įbėga moteriškė: - Ačiū Dievui, suspėjau! Ar vištų turite? Mėsininkas iš šaldiklio ištraukia likusią vienintelę vištą ir deda ant svarstyklių. Jos rodo 1 kg svorį. Moteris: - Hmmm...Gal turit didesnę? Mėsininkas nuima vištą, padeda į ankstesnę vietą, paskui vėl ją išima, apverčia, deda ant svarstyklių ir jas pirštu prispaudžia. Svarstyklės rodo 1,5 kg. Moteris: - Puiku! Malonėkit man abidvi.