Receptai
Šaltas kumpio ir daržovių užkandis
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
230g. pievagrybių griežinėlių, 230g. konservuotų šparagų, 4 kiaušiniai ir 4 pomidorai, druskos ir maltų juodųjų pipirų, 1 šaukštas citrinų sulčių, 1 sutrinta česnako skiltelė, 3 šaukštai aliejaus, 1 šaukštas kapotų petražolių, 150g. Guodos sūrio, 100g. marinuotų agurkų, 1 ryšelis ridikėlių, 50g. majonezo, 1/8l grietinės, kario, 8 virto kumpio riekelės.Veiksmai :
Kiaušinius virti 10 minučių, ataušinti, nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Nupjauti pomidorų viršūnėles ir išskobti vidų.Pabarstyti druska, bei maltais pipirais ir apversti, kad išbėgtų sultys. Marinatą paruošti iš citrinų sulčių, žiupsnelio druskos, pipirų, sutrintos česnako skiltelės, aliejaus ir petražolių. Sumaišyti su pievagrybiais. Sūrį, agurkus ir ridikėlius supjaustyti plonais šiaudeliais, sumaišyti su majonezu ir grietine, pasūdyti, pagardinti pipirais ir kariu. Pomidorus prikimšti įdaro ir uždengti nupjautomis viršūnėlėmis. Kumpio griežinėlius susukti į tūteles ir patiekti su daržovėmis didelėje lėkštėje.Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Blynai su lengvu karamelės prieskoniu - Kai kitą kartą kepsite blynus, į keptuvėje ištirpdytą sviestą įdėkite šiek tiek cukraus. Tai „pagerina” blynų skonį – jie įgauna lengvą karamelės prieskonį. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Po laivo katastrofos du išsigelbėjusieji atsiduria negyvenamoje saloje. Maisto - jokio. Keletą dienų kentus alkį vienas jų pagriebia kirvį ir nukerta kitam koją. Tasai pašėlsta klykti. Pirmasis ramina:
- Na, ko tu krioki, negi manai, kad aš su tavimi nepasidalysiu po lygiai?