Receptai
Senoviškai sluoksniuotoje tešloje kepta menkė su šviežiomis salotomis, pagardintomis saldrūgščiu aliejaus užpilu
Šalis: Lietuva
Sudėtingumo lygis:

Jums prireiks :
160g sluoksniuotos tešlos, 30g virtų ryžių, 5g petražolių, 200g menkės filė, 10g citrinų sunkos, 1,5g druskos, 0,5g maltų pipirų, 5g krapų šaknelių, 4 vnt. džiovintų pomidorų, 2g krapų šakelių, 20g citrinosVeiksmai :
Ant
160 g sluoksniuotos tešlos dėkite 30g virtų ryžių, juos apibarstykite 5g petražolių lapeliais, ant jų dėkite 200g menkės filė, ją apšlakstykite 10g citrinų sunkos, pagardinkite 1,5g druskos, 0,5g maltais juodaisiais pipirais ir 5g krapų šakelėmis. Tešlą gražiai užlankstykite, įpjaustykite rombeliais, apibarstykite 2g kmynų ir kepkite 200 C temperatūros orkaitėje 20 min. Patiekiant, kepsnį perpjaukite per pusę, dėkite viename lėkštės krašte, šalia dėkite 100g šviežių daržovių su kalafiorais salotų, ant jų uždėkite 4 vnt. džiovintų pomidorų ir 2g krapų šakelių, šalia dėkite 20g citrinos skiltelę.
Vincentas Sakas
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):o tai sluoksniuota tesla turi buti su mielem ar be?
ne ispirmo karto gavosi bet tikrai skanu ir puikiai dera vakarieniai prie zvakiu.
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Cukrus šiek tiek pagerina skonį! - Į maltinukų faršą įdėkite šiek tiek cukraus. Tai pagerina skonį. Nereikia daug dėti – 0,5 kg faršo užtenka 2 žiupsnelių. Faršas netampa saldus, nedidelis kiekis cukraus tik „pagerina” jo kokybę. Cukraus galima įberti ir ruošiant pad...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Atvažiuoja Europos komisija į vieną Lietuvos mokyklą. Aišku, kaip ir visose mokyklose vaikučiai pašoka, padainuoja, o po to komisijos nariai lankėsi pamokose. Ir vienas iš komisijos narių nuėjo į užsienio kalbos pamoką. Na mokytoja jauna graži, su mini ir labai jaudinasi. Ir sako mokiniams, aš dabar kažką užrašysiu ant lentos, o jūs turėsit perskaityti. Ji rašo, jaudinasi, ir oplia pameta kreidą, tada lėtai pasilenkusi paima ir pabaigia rašyti. Na, mokiniai, perskaitykit tarė ji. Petriukas pakelia ranka, mokytoja ir džiaugiasi, ir bijo, ji juk jam trejetus rašė už tylėjimą. Na, sakyk Pertiuk, galiausiai tarė mokytoja. Petriukas: su tokiu užpakaliu, ne mokykloj dirbti reikia. Mokytoja įpyko ir išvarė Petriuką iš klasės. Praeidamas pro komisijos narį Petriukas tarė, jei nemoki pasakinėt - nepasakinėk.