Receptai
Svogūnų, bulvių ir grybų apkepas
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
500 g svogūnų,500 g bulvių,
100 d džiovintų baravykų,
200 g lašinių ar šoninės,
50 g sviesto,
1 šaukštas miltų,
druskos, lauro lapų, maltų pipirų.
Veiksmai :
Svogūnus supjaustyti, pabarstyti miltais ir pakepti su lašiniais. Pusiau apkepus, įdėti išvirtus baravykus, pipirus, lauro lapus, druskos. Į reibalais išteptą indą sluoksniais dėti bulves ir svogūnų bei grybų masę. Viršuje turi būti bulvės. Paviršiuje dar uždėti sviesto ir kepti orkaitėje, kol bulvės suminkštės. Skanaus!Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Ar uogienė-marmeladas jau išvirė? - Jei norite sužinoti, ar uogienė ir marmeladas yra jau pakankamai tiršti, darykite taip: pradėdami virti uogienę arba marmeladą į šaldytuvą įdėkite lėkštelę. Po kurio laiko įpilkite į ją šiek tiek uogienės/marmelado ir, kad atvėstų, pa...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Jei nebeturite ką pasakyti vaikui, pritrūkote žodžių, liepkite jam eiti praustis.