Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Receptai


Troškinta raudonos kiaulienos šoninė


Šalis: Kinija
Sudėtingumo lygis:


Jums prireiks :

4-6 porcijos

  • 800 g. kiaulienos šoninės arba papilvės
  • 1 šaukštas aliejaus
  • 2 šaukštai cukraus
  • 3 šaukštai šviesaus sojų padažo
  • 3 šaukštai tamsaus sojų padažo
  • 3 cm. ilgio luptas, storais griežinėliais pjaustytas šviežio imbiero gabalėlis
  • 2 žvaigždanyžiai
  • 1 cinamono lazdelė
  • 3 džiovintos raudonos aitriosios paprikos
  • Maždaug 200 ml. vandens
  • 3 apipjaustyti, smulkinti laiškiniai svogūnai



Veiksmai :

Plačiame puode užvirkite vandenį, tada šiek tiek sumažinkite kaitrą. Įdėkite kiaulienos šoninę (jei netelpa, perpjaukite perpus) ir virkite 3-4 minutes. Nugraibykite putas (jų turėtų būti labai daug). Mėsą nuvarvinkite ir palikite vėsti. Puodą išplaukite. Šoninę supjaustykite 2 cm. dydžio kubeliais. Nustatykite vidutinę kaitrą ir puode pakaitinkite aliejų su cukrumi. Šiam ištirpus ir pradėjus karamelizuotis sudėkite kiaulienos gabaliukus oda į apačią ir kepkite kelias minutes, kol oda pradės karamelizuotis. Supilkite sojų padažus, sudėkite imbierą, žvaigždanyžius, cinamoną, džiovintas paprikas ir įpilkite tiek vandens, kad apsemtų mėsą. Užvirkite ir nustatę mažą kaitrą troškinkite 50-60 minučių, kol kiauliena labai suminkštės. Kiaurasamčiu išgriebkite mėsą ir sudėkite į lėkštę. Padažą virkite, kol pasidarys sirupas, tada paragaukite, ar netrūksta prieskonių. Jei padažas bus per sūrus, dar įberkite cukraus. Įmaišykite laiškinius svogūnus (saują pasilikite mėsai apibarstyti) ir vėl sudėkite kiaulieną į puodą, kad gerai sušiltų. Mėsą sukraukite į pašildytą dubenį, apibarstykite laiškiniais svogūnais ir iš karto patiekite.


Receptą atsiuntė: Paulius

Dabartinis recepto įvertinimas:
Blogas Nelabai Vidutinis Geras Puikus

Recepto komentarai

skaityti visus (20 paskutinių):

Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!

Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.


Visos patiekalų kategorijos

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Gomantas, Eibartė, Honorijus, Alberta, Norgaudas, Girenė, Honoratas, Tomas.

Pasveikink!

Anekdotas

Numirė kartą Bilas Gatesas. Pusiaukelėj į dangų Dievas jam sako: "Į kur tu norėtum patekti: į dangų, ar į pragarą. Eik pasižvalgyk, paskui pasakysi". Nueina Bilas i dangų. Žiūri - o ten angeliukai sėdi, medų valgo. Žodžiu, nėra ką veikti. Nueina Bilas į pragarą. Ten žmonės linksminasi, geria, šoka. Tada Bilas pasirinko eiti į pragarą. Dievas pragare jį iškart į katilą ir verda. Bilas pradėjo piktintis, kad viską matė kitaip. Tada Dievas ir sako: "Ten buvo tik demo versija..."

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą