Receptai
Troškinta vištiena
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
4 vištienos ketvirčiai 4 dideli svogūnai 3 sriubiniai šaukštai pomidorų pastos aliejus pakelis šaldytų morkų su žirneliais 2 kubeliai vištienos sultinio arbatinis šauštelis vištienos prieskonių arbatinis šauštelis kario druska vanduoVeiksmai :
Vištienos ketvirčius supjaustome į tris dalis. Svogūnus supjaustome stambiais žiedais. Į puodą pilame aliejaus, suberiame svogunus, pomidorų pastą,sumetame vištieną ir užpilame vandeniu, kad apsemtų vištieną. Dedame vištienos sultinio kubelius, druską, vištienos ir kario prieskonius. Pamaišant troškiname 30 min. Tada supilame šaldytas morkas su žirneliais. Išmaišę troškiname 15 min.Tinka vartoti su :
Vištieną valgykite su virtais makaronais arba tik vandenyje virtomis manų kruopomis.Receptą atsiuntė: Giedrė
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):mmm dabar issiviriau tai niam niam!;) tik as dar idejau cesnako truputi,o darzoviu tai nedejau,iskarto morkyte idejau su svogunais..o dabar is to sultinio sriubyte issivirsiu,as virdavau kitaip,bet sitaip tai labai patiko!!o kazin jei pries virima apkepinus?nes maniskiui labai ta vistienos skuryte patinka:D
labai skanu, kazkada dariau tai vyras pistus laizesi ir ausim karpe. :) vel darysiu kuria nors diena. tik kad as patiekiau su virtu bulviu kose ir labai skanu buvo. kosia grudau su tuo paciu vandeniu kuriame vyre bulves
labai skanus troskinys.SUPER!!
Man laaaaabai patiko - dedu pliusa :)~ tiesa, as dar idejau sauksta grietines, tai dar labiau pagardino troskinuka :) Bandykite, skanaus ;))
gardumelis.galima sustoreti per neatsarguma.
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Minkšta mėsa - Kepamą mėsą šlakstykite karštu vandeniu ar sultiniu. Laistoma šaltu vandeniu, ji bus kietesnė....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Apie viengungių mitybą
Marius stovi tarpdury su bliūdeliu ir jame kažką kapsto.
- Ką čia valgai?
- Ai š*** kažkokį. Pupelės. Susiverčiau su tuo skysčiu ten. Paragavau - neskanu. Nuploviau tą skystį, bandau valgyt - vistiek neskanu. Šaldiake kažkokį pomidorų padažą radau ir susipyliau. Žiūriu - netoks kažkoks. Ant etiketės - 2006 liepa. Nu kečupui tai koks skirtumas. Bet pabandžiau valgyt ir teko nuplaut. Hm, galvoju, ką čia užsidėt - paėmiau to vorčesterio padažo iš spintelės. Užsipyliau - nesąmonė kažkokia. Tai nuploviau ir vat valgau be nieko - nes dar ketvirtąkart plaut reikės.