Receptai
Veršiena slyvų padaže
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
Kiniško kopūsto gūžė (apie 0,5 kg),600 g veršienos nugarinės be kaulų,
1 – 2 svogūnai (150 g),
1 arbatinis šaukštelis sezamų aliejaus „Blue Dragon“,
2 indeliai slyvų padažo „Blue Dragon“ (400 g),
1 valgomasis šaukštas karių prieskonių „Sharwoods“,
5 valgomieji šaukštai aliejaus ,
žiupsnelis džiovintų čiobrelių,
keli gvazdikėlių žiedeliai,
žiupsnelis džiovintų smulkintų mairūnų,
druska, malti juodieji pipira
Veiksmai :
Kopūstų lapus nuplaukite, supjaustykite šiaudeliais.Giliame inde įkaitinkite aliejų, sudėkite supjaustytus kopūstus ir patroškinkite 2 – 3 minutes. Padėkite šiltai.
Veršienos nugarinę supjaustykite griežinėliais, pakepinkite aliejuje.
Likusiuose riebaluose lengvai apkepkite kubeliais pjaustytus svogūnus.
Keptą nugarinę užpilkite šlakeliu vandens ir patroškinkite 10 minučių.
Kai mėsa suminkštės, sudėkite kepintus svogūnus, troškintus kiniškus kopūstus.
Viską patroškinkite dar 5 minutes, pašlakstykite sezamų aliejumi, užpilkite slyvų padažu „Blue Dragon“.
Užvirinkite, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, džiovintais čiobreliais, mairūnais, sudėkite gvazdikėlius.
Patiekite su troškintais kopūstais, virtais ryžiais ar bulvėmis.
Tinka vartoti su :
Raudonasis sausas vynas „Merlot Corte Vigna“, Italija.Šaltinis: maxima.lt
Dabartinis recepto įvertinimas: kol kas niekas dar neįvertino!
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Fondiu per tirštas - Jei ruošiamas sūrio fondiu per tirštas, praskieskite trupučiu šilto vyno ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Koks skirtumas tarp braziliškų ir meksikietiškų muilo operų? Braziliškose pirmiausia kankinasi, o po to tuokiasi; meksikietiškuose - pirma tuokiasi, po to kankinasi.