Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Receptai


Veršiena slyvų padaže


Sudėtingumo lygis:


Jums prireiks :

Kiniško kopūsto gūžė (apie 0,5 kg),
600 g veršienos nugarinės be kaulų,
1 – 2 svogūnai (150 g),
1 arbatinis šaukštelis sezamų aliejaus „Blue Dragon“,
2 indeliai slyvų padažo „Blue Dragon“ (400 g),
1 valgomasis šaukštas karių prieskonių „Sharwoods“,
5 valgomieji šaukštai aliejaus ,
žiupsnelis džiovintų čiobrelių,
keli gvazdikėlių žiedeliai,
žiupsnelis džiovintų smulkintų mairūnų,
druska, malti juodieji pipira

Veiksmai :

Kopūstų lapus nuplaukite, supjaustykite šiaudeliais.
Giliame inde įkaitinkite aliejų, sudėkite supjaustytus kopūstus ir patroškinkite 2 – 3 minutes. Padėkite šiltai.
Veršienos nugarinę supjaustykite griežinėliais, pakepinkite aliejuje.
Likusiuose riebaluose lengvai apkepkite kubeliais pjaustytus svogūnus.
Keptą nugarinę užpilkite šlakeliu vandens ir patroškinkite 10 minučių.
Kai mėsa suminkštės, sudėkite kepintus svogūnus, troškintus kiniškus kopūstus.
Viską patroškinkite dar 5 minutes, pašlakstykite sezamų aliejumi, užpilkite slyvų padažu „Blue Dragon“.
Užvirinkite, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, džiovintais čiobreliais, mairūnais, sudėkite gvazdikėlius.
Patiekite su troškintais kopūstais, virtais ryžiais ar bulvėmis.

Tinka vartoti su :

Raudonasis sausas vynas „Merlot Corte Vigna“, Italija.

Šaltinis: maxima.lt

Dabartinis recepto įvertinimas: kol kas niekas dar neįvertino!
Blogas Nelabai Vidutinis Geras Puikus

Recepto komentarai

skaityti visus (20 paskutinių):

Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!

Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.


Visos patiekalų kategorijos

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Gomantas, Eibartė, Honorijus, Alberta, Norgaudas, Girenė, Honoratas, Tomas.

Pasveikink!

Anekdotas

Koks skirtumas tarp braziliškų ir meksikietiškų muilo operų? Braziliškose pirmiausia kankinasi, o po to tuokiasi; meksikietiškuose - pirma tuokiasi, po to kankinasi.

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą