Receptai
Vištiena su sūrio padažu
Šalis: Lietuva
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
700 g vištienos gabaleliu miltu preiskoniu 1š. sviesto 1š. aliejaus džiūvesėliųPADAŽUI: 1š. sviesto 1š. miltų 1a.š. garstyčių stiklinę karšto vištienos sultinio 50g 35% riebumo grietineles 100g tarkuoto olandiško sūrio
Veiksmai :
Vištiena itrinti preikoniais ir apvolioti miltuose Keptuveje istirpinti svieta ir supilus alieju apkepti vistiena is abieju pusiu vistienos gabalelius sudeti i karsciui atsparu inda ir kepti 30min. 200 laipsniu karscio orkaiteje keptuveje islydom svieta suberiam miltus ir truputeli apkepinam paskui pilam karsta sultini ir gerai ismaisom kol uzvirs dedam garstycias ir siek tiek preiskoniu supilam grietinele, vel uzvirinam ir isjungiam tada imaisome suri padazas turetu gautis gan tirstas kai vistiena iskeps tada ta padaza uzpilame ant jos ir ant virsaus uzbarstome dziuveseliu vel dedame i orkaite ir kepame kol apskrusReceptą atsiuntė: orinta
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):labai sunku suprasti ka nors, bent skyrybos zenklus galejo deti...
super!! tik padariau savaip: vistienai idejau prieskoniu tame tarpe cili, kari, sojos padazo, majonezo. isvaliojau kukuruziniuose miltuose, apkepiau , tada i orkaite, svieste pakepinau saldytas darzoves, idejau paprikos, viska sumaisiau su vistiena, atskirai kepiau bulves lupenuose , viskas toliau taip pat. super! aciu uz ideja
newalgykit giminaiciu!!!!
lietuviu jei nematai, tik kad be paukshteliu ir nosiniu... noretum suprastum... :/
Kokia kalba čia parašyta?
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kad pavyktų kepsnys ant grotelių - Mėsą išimkite iš šaldytuvo mažiausiai prieš valandą. Mėsa bus sultinga jei rinksitės ne pernelyg liesą, kepant nepjaustysite, o sūdysite tik baigiant kepti. Jei spustelėjus mėsa įdumba, viduje ji dar neiškepusi, yra kraujo, jei elastinga- ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Velnias naujai dūšiai liepia saugoti katilus pragare. Prieina prie pirmo katilo ir sako: - Šitą reikia saugot labai atidžiai, nes jame yra žydai. Jeigu vienas išlips, tai ir visus kitus iš paskos ištrauks. Preina prie antro: - O va, šiame katile - rusai. Jį ne taip prižiūrėk. Jeigu kuris ir išlips, tai tik bonkos nubėgs paimti ir grįš. Galiausiai rodo į trečiąjį katilą: - Na, o šito išvis gali neprižiūrėt, nes jame - lietuviai. Jeigu kuris ir bandys išlipti, tai savi atgal įtrauks.