Receptai
Įvairūs
Vištiena su vynuogėmis džemo patale
Vištiena su jogurtu
Rūkyta žuvimi įdaryti pomidorai
Morkų sriuba
Vegan agurkienė
Kiniškai paruošti agurkai
Pomidorų salotos su daigais
Levante
Vokiška alaus sriuba
Sriuba iš stručio kaklo
Sojos dešrelės
Veršiena slyvų padaže
Vištiena su kariais ir vaisiais
Deganti strutienos filė
Smulkintos strutienos kepsnys
Žalių aguročių salotos
Duonos gira
Alaus gira
Karpis su pomidorais
Įdarytos austrės
Keptas ananasas
Upėtakiai su petražolėmis
Žuvies apkepas su citrina
Troškintos stintos majoneze ,,Karotinas“
Menkė su obuoliais
Žemaitiškas kastinys
Sėlenų kotletai
Kepti kiaulių šonkauliukai
Troškintos stintos majoneze "Karotinas"
Ypatingoji kiaušinienė su juoda duona
Špinatų lazanija
Krevetėmis įdaryti kalmarai
Lašišos apkepas su špinatais
Linų sausainukai
Šokoladiniai sausainiai
Bandelės Dvi valandos
Kūčiukai
Kūčiukai 2
Desertas Kūčia
Kumpio ir porų kremas
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Apie ką reikėtų pagalvoti spaudžiant sultis ir verdant uogienę - Spausdami sultis ar virdami uogienę, kruopščiai nugriebkite putas. Putose yra bakterijų ir grybelių, kurie gali turėti katastrofiškų pasekmių Jūsų spaudžiamoms sultims arba verdamai uogienei ir marmeladui. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Vaiksto meska per kaledas ir keikiasi ruskai. Tai kiskiui i ausi duoda, tai egle su saknym israuna:
-Ir koks velnias man liepe rugseji ta kava gerti...