Žodynas
A Ą B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Y Z Ž
Žaliosios citrinos sultys
Žiobris
Žaliuokė
Želatina
Ženšenis
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Cukrus šiek tiek pagerina skonį! - Į maltinukų faršą įdėkite šiek tiek cukraus. Tai pagerina skonį. Nereikia daug dėti – 0,5 kg faršo užtenka 2 žiupsnelių. Faršas netampa saldus, nedidelis kiekis cukraus tik „pagerina” jo kokybę. Cukraus galima įberti ir ruošiant pad...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Eina ežiukas mišku: visur krūmai išlaužyti, šiukšlių pilna, medžiai išvartyti, staiga pamato gulinčią lapę ant skruzdelyno, burnoj skuduras. Ežiukas prieina.
- Lape, lape ar tu gyva? - ir traukia skudurą iš snukio.
Lapė:
- Ežiuk, koks tu geras kai blaivas.