Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Receptai


Anties krūtinėlė su apelsinų padažu


Šalis: Lietuva
Sudėtingumo lygis:


Jums prireiks :

anties krūtinėlės - 300 g
druskos - 3 g
maltų baltųjų pipirų - 1 g
apelsinų - 300 g
cukraus - 80 g
spanguolių - 30 g
raudonojo sauso vyno - 100 g
brendžio - 20 g
melisų lapelių - 2 g

Veiksmai :

Riebioje anties krūtinėlės pusėje šiek tiek įpjaukite odą (rombo formos) ir tą pačią pusę kepkite įkaitintoje keptuvėje tol, kol taps auksinės spalvos. Tuomet ją apverskite ir vieną minutę pakepkite, o po to vėl apverskite ir pašaukite į orkaitę trims minutėms. Neperkepkite, paruošta krūtinėlė turėtų būti su krauju (vidinė krūtinėlės temperatūra būtų +55 °C).
Nulupkite apelsino žievelę ir supjaustykite šiaudeliais (turėtumėte gauti 5 g). Apelsiną įpjaukite taip, kad galėtumėte išpjaustykite skilteles (jas patieksite garnyrui), palikdami jas skiriančias luobeles. Iš apelsinų likučių išspauskite sultis.
Į du puodus lygiomis dalimis suberkite cukrų ir kaitinkite, kol įgaus auksinę spalvą. Į viena puodą supilkite raudonąjį vyną, o į kitą – apelsinų sultis. Kai puodas su vynu užvirs, suberkite šaldytas spanguoles, o į kita suberkite apelsinų žieveles, supjaustytas šiaudeliais (5 g), ir supilkite brendį.

Šaltinis: maxima.lt


Dabartinis recepto įvertinimas:
Blogas Nelabai Vidutinis Geras Puikus

Recepto komentarai

skaityti visus (20 paskutinių):

Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!

Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.


Visos patiekalų kategorijos

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Rimbertas, Gedvydas, Dovilė, Zenonas, Ksavera, Anna.

Pasveikink!

Anekdotas

Kalbasi du draugai. Vienas sako kitam:
- Ko tu, Jeronimai, toks apdaužytas, nusibrozdinęs?
- Na, supranti, grįžtu vakar vakare namo, iš baro. Einu, mėnulis šviečia, gražu aplinkui - net graudu darosi. Staiga žiūriu - šaligatvis keliasi. Keliasi, keliasi - ir kad duos per snukį. Taip ir užmigau stovėdamas.

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą