Receptai
Grybų sriuba su moliūgais
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
150 g virtų grybų,1 šaukštas margarino,
1 svogūnas,
gabalėlis petražolės arba saliero,
1 l vandens,
200 g moliūgo,
2 bulvės,
1 nedidelis agurkas arba rūgštus obuolys,
druskos,
1 pomidoras,
2 šaukštai grietinės,
svogūnų arba laiškinio česnako laiškų
Veiksmai :
Grybus, svogūną ir petražolę supjaustyti mažais kubeliais ir patroškinti riebaluose. Moliūgą ir bulves supjaustyti šiaudeliais, sudėti į verdantį vandenį arba sultinį ir virti, kol suminkštės. Tada sudėti troškintus grybus ir plonais griežinėliais supjaustytą pomidorą, agurką arba obuolį ir dar pavirti, kol visi produktai išvirs. Pomidorą patroškinti kartu su grybais. Sriubą užbalinti grietine ir pabarstyti kapotais svogūnų arba laiškinio česnako laiškais.Moliūgas greit suverda, todėl sriubos negalima ilgai laikyti šiltai arba šildyti pakartotinai. Jie išverda per 15 minučių o bulvės per 20 minučių. Skanaus!
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Bulvių skutimas - Prieš skutant bulves, kad rankos neįjuostų, suvilgykite jas actu ir leiskite nudžiūti. Bulves pjaustykite tik nerūdijančiu peiliu....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Maisto pramonės technologijos institute vyksta egzaminas. Studentas nemokšiškai atsakinėja apie avienos dešros gamybos technologiją: - Na paima aviną… įkiša jį… į tokią mašiną… iš jos išlenda dešra… Profesorius nebeišlaiko ir su kandžia šypsena klausia: - Kiek jums metų, jaunuoli? - Dvidešimt. - Taip, taip… Reiškia, maždaug prieš 21 metus, šis procesas buvo pakartotas atvirkščiai, - nustatė profesorius. - Kaip? - nesuprato studentas. - Ogi kažkas įkišo dešrą, o išlindo avinas!