Receptai
Jautienos guliašas (2)
Sudėtingumo lygis:

Jums prireiks :
- 500 g. jautienos guliašo mėsos
- 5 morkos
- 1 didelis svogūnas
- 200 ml. smulkintų konservuotų pomidorų
- 200 ml. vandens
- 5 skilt. česnakų
- 3 v. š. aliejaus
- druskos ir pipirų
- paprikos miltelių
- pundelis šviežių petražolių ir bazilikų.
Veiksmai :
Į puodą pilame aliejų ir jį užkaitiname. Aliejui įkaitus sudedame smulkintą česnaką, po to dedame mėsos gabaliukus ir maišydami juos truputį apskrudiname. Ant mėsos į puodą dedame pusžiedžiais smulkintą svogūną ir nedidelėmis lazdelėmis supjaustytas morkas, viską užpilame vandeniu, paskaniname druska ir pipirais bei uždengus puodą dangčiu paliekame troškintis.
Suminkštėjus morkoms į puodą sudedame konservuotus pomidorus, pagal skonį įberiame paprikos miltelių. Puodą uždengiame ir troškiname, kol guliaše esantis skystis nuo morkų ir pomidorų tampa truputi tirštesnis.
Į išvirtą jautienos guliašą gausiai pridedame smulkintų petražolių ir bazilikų, viską išmaišome. Guliašas puikiai tinka su virtomis bulvėmis ir raugintais agurkėliais.
Skanaus!
Dabartinis recepto įvertinimas: kol kas niekas dar neįvertino!
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Šventiškas stiklinės krašto papuošimas cukrumi! - Pamirkykite stiklinės kraštą citrinų sultyse, po to panardinkite jį į smulkų cukrų. Tai sukurs šventinį įspūdį ir suteiks gaivinamiesiems gėrimams bei sultims malonaus skonio. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Gamtos pažinimo pamoka pirmokėliams. Mokytoja klausia: - Vaikai, kaip kalba gyvuliai? Nagi, Petriuk, sakyk. - Karvutė šaukia “Mūūū!” - Šaunuolis! O tu, Joneli, ką pasakysi? - Šuniukai sako “Au au”. - Teisingai. Šaunuolis! Ranką kilsteli Vytukas ir sako: - Tamsta mokytoja, aš žinau, kaip kalba ruoniai. - Nagi nagi, kaip kalba ruoniai? - “O bliamba, koks šaltas vanduo!”