Receptai
Keptas grybų vyniotinis
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
600 g šviežių grybų,50 g lašiniukų,
2 svogūnai,
1 kiaušinis,
1 stiklinė avižinių dribsnių,
3 virtos bulvės,
druskos, pipirų,
maltų džiūvėsėlių,
2 šaukštai ištirpinto sviesto,
sultinio arba pieno.
Veiksmai :
Grybus smulkiai sukapoti, lašiniukus supjaustyti kubeliais ir troškinti, kol beveik išgaruos skystis. Baigiant troškinti, įberti pjaustytų svogūnų ir viską pakepinti. Mišinį ataušinti, įmušti kiaušinį, sudėti dribsnius, šakute sumaigytas bulves arba bulvių košę, prieskonius. Jei mišinys skystas, įberti maltų džiūvėsėlių, jei per tirštas — įpilti pieno arba sultinio. Viską gerai sumaišyti, rankomis suformuoti pailgą vyniotinis /232/">vyniotinį ir įdėti į stiklinį ugniai atsparų indą. Viršų pašlakstyti grietine arba ištirpintu sviestu ir apibarstyti džiūvėsėliais arba tarkuotu sūriu. Kepti, kol apsitrauks rusva plutele. Jei vyniotinis per sausas, pašlakstyti sultiniu. Patiekti supjaustytą griežinėliais inde, kuriame kepė. Valgyti su grietinės padažu ir bulvėmis. Skanaus!Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Fondiu per tirštas - Jei ruošiamas sūrio fondiu per tirštas, praskieskite trupučiu šilto vyno ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Parduotuvės jau prekiauja nauja signalizacija tikriems vyrukams. Vos prisilietus prie mašinos, pasigirsta įspėjantis balsas:
“Atsikabink! Tuoj pakviesiu Seriogą. Antrą kartą prisilietus, signalizacija įsijungia ir garsiai suspinga: “Serioo-o-ga-a-a!”