Receptai
Lenkiška grybų sriuba su perlinėmis kruopomis
Šalis: Lenkija
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
100 g kruopų,1 petražolė,
gabalėlis saliero,
1 svogūnas,
20 g grybų miltelių,
1 šaukštas sviesto,
1-2 kiaušinio tryniai,
2 šaukštai grietinės,
1 l sultinio,
0,5 citrinos sultys arba 1šaukštas acto,
druskos, žalumynų.
Veiksmai :
Kruopas išvirti šiek tiek pasūdytame vandenyje ir nusunkti. Susmulkintas prieskonines daržoves ir išmirkytus grybus truputį patroškinti svieste, paskui sudėti į sultinį ir išvirti. Kiaušinių trynius sumaišyti su grietine , trupučiu sultinio ir rūgščiomis sultimis. Į šį mišinį supilti sultinį su grybais ir sudėti virtas kruopas.Ataušusią sriubą vėl pakaitinti, bet neužvirinti, kad nesutirštėtų kiaušinių tryniai. Skanaus!Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Nemerkti į fondiu - Nemerkite į aliejų per daug maisto tuo pačiu metu, nes aliejus pradės putoti, gali persipilti per kraštus. Be to, staigiai sumažės aliejaus temperatūra; ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Būti studentu gera - tik mokslai trukdo.