Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Receptai


Luizianos jūrų gėrybių troškinys


Šalis: Jungtinės Amerikos Valstijos
Sudėtingumo lygis:


Jums prireiks :

4 porcijos

 

  • 6 šaukštai aliejaus
  • 5 šaukštai kvietinių miltų
  • 2 dideli lupti, smulkinti svogūnai
  • 4 apipjaustyti, smulkinti saliero lapkočiai
  • 2 smulkintos raudonos saldžiosios paprikos
  • 4 luptos, smulintos česnako skiltelės
  • 225 g. griežinėliais pjaustytos chorizo dešros arba andouille dešrelių
  • 800 ml. žuvų arba vištienos sultinio
  • 400 g. baltos krabų arba virtų jų žnyplių mėsos
  • 6-7 apipjaustyti, smulkinti laiškiniai svogūnai
  • Žiupsnelis maltos aitriosios paprikos
  • Jūros druskos ir juodųjų pipirų
  • 12 gyvų austrių
  • Sauja smulkintų plokščialapių petražolių

 



Veiksmai :

Nustatykite vidutinę kaitrą ir dideliame plačiame puode pakaitinkite aliejų. Suberkite miltus ir maišydami kepinkite, kol mišinys gelsvai parus. Suberkite svogūnus, salierą, saldžiąsias paprikas ir česnaką. Vis pamaišydami kepkite maždaug 8-10 minučių arba kol daržovės suminkštės. Sudėkite chorizo dešrą ir kepkite dar 2-3 minutes. Nuolat maišydami, pamažu, po samtį vienu kartu, į puodą supilkite sultinį. Vis pamaišydami mišinį virkite maždaug 30 minučių, kol sultinys sutirštės, ims skleisti kvapą. Į puodą sudėkite krabų mėsą, laiškinius svogūnus, įberkite aitriosios paprikos ir juodųjų pipirų, druskos ir gerai išmaišykite. Galiausiai išimkite austrių mėsą ir sumeskite į puodą, kartu supilkite perkoštas jų sultis. Virkite porą minučių, tada nukaiskite. Troškinį supilstykite į pašildytus dubenėlius, užberkite smulkintų petražolių. Patiekite iš karto su paprastais ryžiais.


Receptą atsiuntė: Paulius

Dabartinis recepto įvertinimas:
Blogas Nelabai Vidutinis Geras Puikus

Recepto komentarai

skaityti visus (20 paskutinių):

Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!

Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.


Visos patiekalų kategorijos

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Gomantas, Eibartė, Honorijus, Alberta, Norgaudas, Girenė, Honoratas, Tomas.

Pasveikink!

Anekdotas

Atėjo mokytoja į klasę ir užduoda klausimą: Ko nėra klasėje? Petriukas: Namų darbų atlikėjų!

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą