Receptai
Orinis žuvies pyragas
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1.1 kg žuvies filė,2.50 g pieniškų dešrelių,
3.50 g lašinių,
4.2 riekelės baltos duonos, didelis svogūnas,
5.5 valgomieji šaukštai pieno,
6.1-2 arbatiniai šaukšteliai kapotų kaparių,
7.0,5 stiklinės smulkiai sukapotų petražolių lapelių,
acto,
druskos,
8.250 ml grietinės,
9.2 kiaušiniai.
Veiksmai :
Žuvies filė išvalyti, apšlakstyti actu, pasūdyti ir uždėti troškinti jos pačios sultyse. Paskui ataušinti ir sumalti mėsmale drauge su pieniškomis dešrelėmis, lašiniais, svogūnu ir išmirkytomis baltos duonos riekelėmis. Petražoles ir kaparius sumaišyti su faršu, pagardinti actu ir druska. Į sviestu išteptą formą pridėti žuvies masės. Grietinėlę suplakti su kiaušiniais, atskirai išplakti baltymus. Viską sumaišyti ir gautą masę užpilti ant žuvies faršo. Dubenį (formą) pašauti į vidutiniškai prikaitintа orkaitę ir kepti 20 minučių. Su pyragu patiekti bulvių arba žalių salotų. Skanaus!Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):nu nachui toks pyragas,mano vyro kojnes skaniau kvepia...po tokio pyrago valanda tuolete sedejau.......
Nu dar tokio recepto nesu niekur maciusi... kas per pyragas su zuvimi,desrelem ir svogunais.... NESAMONE...NET NEVERTA GADINTI PRODUKTU DEL TOKIO SUDO........
Labai smirda, su tokiu pyragu gali ziurkes baidyti, atsiprasau uz zodzius ,bet istikruju labai nesekmingas pyragas
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip pažinti šviežią mėsą - Gera jautiena turi būti nei per šviesi, nei per raudona, nes, jei per šviesi, tai rodo, kad gyvulys nebuvo visiškai sveikas, o jei tamsiai raudona, - gal gyvulys nepjautas, nes kraujas nenutekėjęs, o gal būt, ir sirgęs ar nudvėses.Gera mėsa netu...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
ateina blondine i erotine prekiu parduotuve ir klause pardavejos .. sakykit po kiek pas jus vibratoriai.? PARDAVEJE : 100lt 120lt 150lt BLONDINE: sakykit o tas dydelis raudonas po kiek? pardaveje: sito neparduodam BLONDINE : kodel? PARDAVEJE: nes ten gesintuvas