Receptai
Pyragas su vištiena
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
Tešlai:
200 ml kvietinių miltų
75 g sviesto arba margarino
½ žiupsnelio druskos
½ arbatinio šaukštelio smulkiojo cukraus
2 valg. šaukštai vandens
Įdarui:
200 ml gabaliukais supjaustytos virtos arba ant grotelių keptos vištienos
100 ml kubeliais supjaustytų šviežių ilgųjų agurkų
50 ml žirnelių
50 ml kukurūzų grūdų
50 ml smulkiai supjaustytų porų
½ švelnaus arba mini crčme fraiche
50 ml kesella
½-1 valg. šaukštas sutarkuotų krienų
½-1 arbatinis šaukštelis Dižono garstyčių
2 arbatiniai šaukšteliai smulkiojo cukraus
Griežinėliais supjaustytos salotos
6–8 mažieji pomidorai
Kitam įdarui:
100 ml kesella
50 ml švelnaus arba mini crčme fraiche
1 arbatinis šaukštelis pomidorų piurė
1 arbatinis šaukštelis smulkiojo cukraus
1 skardinė (170 g) krabų
200 ml išlukštentų krevečių
1 skardinė vilkžuvės ikrų
50 ml smulkiai supjaustytų krapų
100 ml gabalėliais supjaustytų šparagų
Veiksmai :
Sumaišykite visus tešlai skirtus produktus. Mažiausiai 30 min. palaikykite šaldytuve. Įjunkite orkaitę ir nustatykite 200° temperatūrą. Sudėkite tešlą į dvi mažesnes formeles pyragams kepti arba į kitą indą, pritaikytą kepti orkaitėje. Kraštus uždenkite su folija. Padėkite ant grotelių apatinėje orkaitės dalyje ir kepkite maždaug 10 min. Po to nuimkite foliją ir pakepkite dar maždaug 10 min. Leiskite atvėsti.
Sumaišykite crčme fraiche, kesella, garstyčias, krienus ir geltonąjį cukrų. Įmaišykite vištieną, žirnelius, kukurūzus ir porus.
Sudėkite ant pyrago supjaustytas salotas, o ant jų tolygiai paskirstykite įdarą. Perpjaukite pomidorus pusiau ir išdėliokite ant įdaro.
Kitam įdarui:
Sumaišykite crčme fraiche, kesella, pomidorų piurė ir smulkųjį cukrų. Tada sudėkite kitus produktus.
Ant pyrago viršaus uždėkite supjaustytas salotas, o ant jų tolygiai paskirstykite įdarą. Papuoškite krapų šakelėmis ir citrinos skiltelėmis.
Tinka vartoti su :
Šiuo įdaru galima įdaryti ir prancūziškas bandeles baguette arba keptas bulves.
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Šviežiai iškepta kiekvieną dieną - Jūs galite paruošti didelį kiekį skystos ar paprastos pyragaičių tešlos, padėti ją į šaldytuvą bei kepti kiekvieną dieną. Jūsų kepiniai bus visą laiką švieži. Paruoškite, pavyzdžiui, trigubą kiekį karališkųjų pyragaičių tešlo...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Miestietis berniukas kaime.
- Seneli, šitas arklys toliau nevažiuos.
- Kodėl?
- Aš mačiau, kaip iš jo visas bvenzinas išbėgo...