Receptai
Saldžarūgštis varškės padažas
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
100 g. varškės,0,5 stiklinės raudonojo vyno arba sulčių,
0,5 stiklinės tarkuotų obuolių arba obuolių košės, (obuolių sulčių),
cukraus,
druskos,
garstyčių arba krienų,
2 šaukštai aliejaus arba grietinėlės,
anyžių arba cinamono,
citrinos sulčių.
Veiksmai :
Varškę trinti, kol pasidarys vientisa masė, į ją sudėti likusius produktus, prieskonius ir viską gerai išplakti.Tinka vartoti su :
Padažą patiekti prie paukštienos, triušienos, laukinių žvėrių mėsos.Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Svogūno lukštų nuoviros - Įpylus svogūnų lukštų nuoviro (1-2 lukštai 15-20 min. paverdami truputyje vandens), sultinys bus gražios spalvos....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
-Sūneli, nevaikščiok kas vakarą į diskoteką - apkursi! -Ačiū, mamyte - aš jau pavalgiau.