Receptai
Troškintas triušis
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1.1 triušis,2.3 šaukštai riebalų,
3.1,5 - 2 stiklinės sultinio ar vandens,
4.2 šaukštai vyno ar acto,
druskos, pipirų,
5.2 šaukšteliai miltų,
6.3 šaukštai grietinės,
7.1 šaukštas aštraus padažo,
8.1 petražolės šaknis ar gabalėlis saliero,
9.1 svogūnas.
Veiksmai :
Triušį apipjaustyti, kad jis tilptų į troškintuvą, ir kepti įkaitintuose riebaluoe, kol apsitrauks šviesiai rusva plutele. Paskui įpilti karšto sultinio ar vandens ir uždengus dangčiu troškinti. Kiek patroškinus supilti vyną, sudėti prieskonius ir prieskonines daržoves. Ištroškintą triušį supjaustyti, sudėti į dubenį. Skystį, kuriame buvo troškinama, iškošti, pridėti šaltame vandenyje išplaktų miltų, grietinės, pavirinti ir pagardinti. Pagamintą padažą patiekti atskirai.Patiekti su virtomis bulvėmis ar ryžiais ir troškintomis daržovėmis, saldžiomis šviežių ar marinuotų vaisių salotomis. Skanaus!
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Parduodu ekologišką triušieną bei veislinius triušius 863670660
as tikras gyvuneliu zudikas ble,niam niam kaip skanu pasigaidyk tu omfg,ha ha ha
zudikai blet...pasigydikit..zudikai...
Idiotiski komentarai. O kaip jus galit valgyt kiauliena, versiena, jautiena? Juk irgi gyvuliukai, ypac mazu versiuku kaip gaila :( :( Gal is vis visi vegetarais pasidarom jei jau tokios cia nostalgijos. Super receptas, reikes per sventes pabandyt pasitroskint.
labai skanus zveriukas mm
Myliu triusiukus, ypac troskintus
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Minkšta mėsa - Kepamą mėsą šlakstykite karštu vandeniu ar sultiniu. Laistoma šaltu vandeniu, ji bus kietesnė....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
- skrenda šikšnosparnis ir sutinka kita šikšnosparnį ir mato, kad jis kruvinas ir klausia iš kur tiek kraujo gavai va matai ta bokšta taip. Tai va, o aš jo nemačiau.